Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Goorkensweg 7 5408 SC Volkel

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 585.000,- k.k.

In het mooie buurtschap “Lankes” gelegen halfvrijstaande woonboerderij met inpandige garage, aangelegde tuin en vrijstaande garage/werkruimte en carport. De woning ligt op een ruim perceel van 1.910 m² tussen twee straten (Liessentstraat en Goorkensweg) op korte afstand van de dorpskern van Volkel, maar ook in de nabijheid van Uden.

Deze woning is herbouwd in 1965 en heeft een totale inhoud van circa 932 m³ inclusief de inpandige schuur/garage. Het gebruiksoppervlakte wonen is 153 m². Daarnaast is er in de jaren ’70 nog een vrijstaande garage van 60 m² met daarvoor een dubbele carport gebouwd. Er is verrassend veel ruimte en er zijn veel mogelijkheden om heerlijk te kunnen wonen, klussen en te genieten van het buitenleven met de prachtige tuin die rondom de boerderij is gelegen. Kopers dienen wel met moderniseringen rekening te houden.

Indeling:
Hal met meterkast en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal is toegang tot de woonkamer, badkamer en woonkeuken. De woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer, balkenplafond en schouw met houtkachel. Vanuit de woonkamer is toegang tot een slaapkamer op de begane grond. Deze kamer is voorzien van een vaste kast en laminaatvloer. De badkamer is eveneens op de begane grond gelegen en circa 20 jaar terug vergroot en vernieuwd. In de badkamer is een douche, ligbad, wastafel en toilet aanwezig.

De woonkeuken biedt voldoende ruimte voor een eettafel. Verder is hier een houten keukeninrichting met elektrische kookplaat, dubbele spoelbak, losse koelkast en vaatwasser. Bij de keuken is een praktische kelderkast. Vanuit de keuken is toegang tot een grote bijkeuken/berging met buitendeur naar de tuin. In deze berging is een toiletruimte, hangt de Nefit HR combiketel uit 2021 en is toegang tot een grote inpandige schuur/garage met openslaande deuren naar de oprit voor de boerderij. In deze garage is een luik naar een grote open zolderruimte.

Op de 1e verdieping boven het woongedeelte is een overloop met toegang tot 4 slaapkamers, waarvan 1 kamer met dakkapel. Via een vlizotrap is vanuit de overloop nog toegang tot een vliering/bergzolder.

Bij de boerderij ligt een prachtige tuin met veel bomen, borders en gazon. Er is rondom de tuin hekwerk aanwezig. Aan de achterzijde ligt een groot terras en verder zijn aanwezig enkele bomen (o.a. notenboom), beukenhagen een heuse moestuin. Rechts van de boerderij aan de Liessentstraat is een oprit naar de inpandige garage. Hier staat ook nog een eenvoudige houten schuur. Bij de oprit vanuit de Goorkensweg is in 1972 een grote vrijstaande garage gebouwd van 60 m². Deze garage is in spouw gebouwd, beschikt over een smeerput, krachtstroom, water, beregeningspomp en een grote zolderruimte. Voor de garage is in 1978 een dubbele carport gebouwd, eveneens met een pannen dak in de stijl van de garage.

WONEN OP EEN LEUKE PLEK IN EEN BOERDERIJ MET MOGELIJKHEDEN, VEEL HOBBYRUIMTE EN EEN VRIJ GELEGEN TUIN.

  • 153 m2
  • 1.910 m2
  • 4

Kenmerken Goorkensweg 7

Overdracht

Vraagprijs€ 585.000,- k.k.
AanvaardingPer datum

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.910 m2
Woonoppervlakte153 m2
Inhoud932 m3

Bouw

SoortWoonboerderij
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1965
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVoorzetramen, Geen isolatie
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Goorkensweg 7

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Vergelijkbaar woningaanbod