Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Zuidwoldigerweg 51 7908 AC Hoogeveen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 695.000,- k.k.

Wonen aan de rand van Hoogeveen met vrij uitzicht aan de voorzijde! Welkom bij deze vrijstaande woning aan de Zuidwoldigerweg 51, gelegen aan de rand van de gewilde buurt Erflanden. Met ruim 200m² aan woonoppervlakte en een riante kavel van meer dan 1.400m² eigen grond, biedt deze woning alle ruimte en comfort voor jouw ideale levensstijl.

VOORDELEN:
– 5 (slaap)kamers met mogelijkheden tot het creëren van een slaap- en badkamer op de begane grond. Momenteel is de kamer op de begane grond in gebruik als kantoor, maar de flexibiliteit van deze ruimte biedt talloze opties, waaronder een extra slaapkamer of speelkamer.
– Tuingerichte woonkeuken voorzien van tuindeuren die de rust naar binnen brengen.
– Sfeervolle woonkamer met houtkachel die zorgt voor extra warmte en gezelligheid, en een schuifpui die uitnodigt om naar buiten te gaan en te genieten van de tuin/het terras.
– De locatie van deze woning is werkelijk ideaal. Gelegen aan de rand van de kindvriendelijke buurt Erflanden, geniet je van een fraaie omgeving met veel gezinnen. Aan de voorzijde van de woning heb je vrij uitzicht, terwijl aan de achterzijde de wijk zich bevindt met een basisschool en kinderopvang binnen handbereik. Bovendien bereik je binnen 5 minuten zowel de op- en afritten van de A28 als de A37. Alle denkbare voorzieningen zijn op fietsafstand bereikbaar, waardoor je altijd dichtbij het gemak van het dagelijks leven bent.
– De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing, 16 zonnepanelen en onderhoudsvrije kozijnen en dakkapel.

INDELING:
Via de zijkant van de woning kom je de hal binnen met kastruimte, trapopgang en toilet (hang + fontein). Vervolgens een L-vormige woonkamer met houtkachel en schuifpui naar de tuin op het zuiden. Een leefkeuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur en tuindeuren die toegang bieden tot de achtertuin. De leefkeuken is af te sluiten van de woonkamer, wat zorgt voor meer privacy. Tot slot een bijkeuken met extra keukenblok, achterom en vaste kastruimte. Op de verdieping een overloop met vaste kast en schuifkastenwand. 4 slaapkamers waarvan 1 met knieschotberging en 1 met balkon op het zuiden. Tot slot een badkamer met tweede toilet, dubbele wastafel en een dubbele inloopdouche met 2 douchekoppen.

BUITEN:
Buiten is er een keurig aangelegde tuin met gras, planten, diverse terrassen, een overkapping, zwembad, schuur, dubbele carport en een eigen oprit met plek voor meerdere auto’s. Hier geniet je van alle rust en privacy, omringd door groen en comfort.

KENMERKEN:
– Bouwjaar circa 1979.
– Energielabel D. Het betreft een oud energielabel. Na het vaststellen zijn de energiebesparende voorzieningen verbeterd.
– Verwarming en warm water middels CV uit 2018, boilers, vloerverwarming en houtkachel.

Kortom: Zuidwoldigerweg 51 biedt niet alleen een huis, maar een thuis waar ruimte, comfort en gezelligheid samenkomen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft via 0528-262191 / hoogeveen@hup-fidom.nl.

  • 205 m2
  • 1.410 m2
  • 5

Kenmerken Zuidwoldigerweg 51

Overdracht

Koopprijs€ 695.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.410 m2
Woonoppervlakte205 m2
Inhoud769 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1979
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd, HR glas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Zuidwoldigerweg 51

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod