Ga naar inhoud

Te koop: appartement Stollenbergweg 128 6572 AE Berg En Dal

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 325.000,- k.k.

Een fantastisch alternatief voor ieder vergelijkbaar appartement in Nijmegen zelf !!

Dat is dit op korte fietsafstand van Nijmegen en alle voorzieningen in het groene hart van Berg en Dal nabij de N-70 route gelegen goed onderhouden en praktisch ingedeelde 5-kamerappartement van plm. 106 m2.

Het appartement is gelegen op de 3e verdieping. Naast de werkelijk idyllische ligging heeft het appartement intern ook veel te bieden, zoals onder meer te weten een nette keuken, een lichte goed bemeten woonkamer met een separate eetkamer en een zonnig balkon. Kortom een woning die absoluut een bezoek meer dan waard is ! !

Indeling begane grond: Afgesloten beveiligde entree met intercom en liftinstallatie. Woonverdieping; Entree/hal met meterkast, toilet, doorloop naar de lichte woonkamer met aparte eetkamer met een toegang naar het zonnige balkon en een doorgang naar de tussenhal van waaruit u de 3 slaapkamers en de badkamer bereikt die voorzien is van een douche, wastafel en witgoed aansluiting. De keuken met diverse apparatuur en praktische inrichting is zowel toegankelijk vanuit de hal als vanuit de woonkamer. Op de begane grond van het complex beschikt het appartement over een vochtvrije berging.

Zowel per fiets als met het openbaar vervoer is het centrum van Nijmegen goed te bereiken. Vanuit het appartement kunt u direct genieten van al het moois dat Berg en Dal te bieden heeft.

  • 106 m2
  • 3

Kenmerken Stollenbergweg 128

Overdracht

Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte106 m2
Inhoud332 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1971
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Stollenbergweg 128

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

34.764

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

44%

20% NL

27%

20% NL

29%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod