Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Ir. Dingemanspark 19 2421 AR Nieuwkoop

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 975.000,- k.k.

Nieuwkoop, Ingenieur Dingemanspark 19

Vrij wonen in een moderne bungalow met aanlegplaats en prachtig vrij uitzicht over de open Nieuwkoopse Plassen

• De woning heeft ruimte voor 2 auto’s op eigen terrein en een garagebox op het park
• Vaarverbinding met de Nieuwkoopse Plassen met eigen aanlegplaats aan huis
• Gelijkvloers wonen met rondom een riante tuin
• Woonoppervlakte ca. 106 m2
• Mogelijkheden voor uitbreiding (zowel begane grond als opbouwen)
• Zeer gunstige ligging in het Groene Hart, maar dicht bij de grote steden

Ziet u het al voor zich? U komt thuis na een drukke dag en besluit om heerlijk even een ontspannen rondje te gaan varen. U stapt vanuit uw tuin zo uw boot in en binnen 5 minuten bent u op de open plas. Tijdens het rondje maakt u een stop om even een drankje te drinken en een hapje te eten bij één van de restaurants in Nieuwkoop die ook per boot te bereiken zijn. En uw dag is weer helemaal goed. Klinkt dit als muziek in uw oren? Dan is dit de ideale woning voor u!

De woning is gelegen in het Ingenieur Dingemanspark. Dit is een beschermde omgeving in Nieuwkoop met veel privacy voor wie dat wenst. Aan het einde van het park bevindt zich deze heerlijke vrije bungalow waar u geniet van rust en privacy, natuur en water. Vanuit uw eigen tuin heeft u de mogelijkheid om de Nieuwkoopse Plassen per boot te ontdekken.

Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom is Nieuwkoop omgeven door natuur- en polderlandschap. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nu gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)verenigingen, een overdekt zwembad en een bibliotheek. In het centrum vindt u diverse winkelmogelijkheden en een hapje eten kunt u in diverse gelegenheden. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn met 10 minuten te bereiken. De grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn met ongeveer 30-35 minuten goed te bereiken.

Voorafgaand voor een bezichtiging nemen wij u alvast graag mee door de woning:
U treedt de woning binnen via de hal met de meterkast en de deur naar de tussenhal. Vanuit de lichte hal heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de woonkamer en een separaat toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Middels een schuifpui bereikt u de tuin met aanlegplaats en het terras. Deze heerlijke tuin heeft prachtig uitzicht waar u kunt genieten van natuur en water.
De gehele woning is voorzien van een keurige houten vloer. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig vrij uitzicht en door de grote raampartijen heeft de woning een prettige lichtinval. De open keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser, 4-pits gasfornuis, koelkast en een combi-oven. Vanuit de open keuken heeft u toegang naar de zijtuin en de luxe badkamer met een wastafelmeubel en royale inloopdouche.
Via de keuken bereikt u de andere royale tuin, aan de andere kant van de woning. Deze tuin is voorzien van gras, een terras en bevat een riant geïsoleerd en verwarmd kantoor met een wasmachine aansluiting en de cv-ketel.

Heeft u interesse in deze woning? Neem contact met ons op en wij laten u graag de woning zien!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 106 m2
  • 712 m2
  • 4

Kenmerken Ir. Dingemanspark 19

Overdracht

Vraagprijs€ 975.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte712 m2
Woonoppervlakte106 m2
Inhoud345 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1964
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Ir. Dingemanspark 19

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod