Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Vaartweg 62 5109 RD 's Gravenmoer

Kanters Garantiemakelaars Dongen
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 469.000,- k.k.

Ontdek deze karakteristieke, vrijstaande woning, gelegen op een landelijke locatie op een royaal perceel van 686m². De begane grond is volledig gemoderniseerd, klaar om direct van te genieten, terwijl de eerste verdieping wacht om naar eigen wens vernieuwd te worden. Een unieke kans om jouw droomhuis te realiseren op deze prachtige plek in het mooie ‘s Gravenmoer.

Aankoopargumenten:
– Deze woning biedt het gemak van twee opritten aan weerszijden van het huis;
– Ontdek de recent gemoderniseerd begane grond, aangepast aan de moderne behoeften en smaak;
– Aan de achterzijde beschikt de woning over een diepe achtertuin van circa 36 meter diep;
– De woning is gelegen aan de sfeervolle en geliefde Vaartweg te ‘s Gravenmoer.

Ontdek de charme van de Vaartweg in ‘s Gravenmoer, waar rust en natuur samenkomen met het gemak van het dorpsleven. Deze gewilde locatie biedt een idyllische omgeving om thuis te komen, omringd door groen en water. De woning ligt nabij landerijen en is zeer vrij gelegen, en op korte afstand van Dongen. In de nabije omgeving van de woning bevinden zich fraaie wandel- en fietsroutes.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt deze woning via de hal. In de hal bevindt zich de meterkast, echter dient de ombouw van de meterkast nog afgewerkt te worden, de toegang tot de kelderkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal krijgt u toegang tot de woonkamer en de moderne open keuken, welke voorzien zijn van een moderne visgraat laminaatvloer. De nette keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een 6-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en een vriezer. Aan de voorzijde van de woning is de zithoek gesitueerd en aan de achterzijde van de woning bevindt zich het eetgedeelte. U heeft vanaf het eetgedeelte een prettige uitzicht op de diepe achtertuin. De gerenoveerde beneden verdieping straalt in zijn geheel warmte en comfort uit en biedt u een heerlijke plek voor ontspanning en/of kookplezier!

Vanuit de keuken bereikt u een tussenportaal, die eveneens volledig gerenoveerd is maar toch zijn karakteristieke kenmerken heeft weten te behouden, zoals de stenen vloer. Via dit tussenportaal bereikt u de sfeervolle badkamer met wastafelmeubel en een inloopdouche. Eveneens bereikt u vanaf hier een aparte moderne wc-ruimte, een vaste kast met de opstelplaats voor de cv-ketel en de achtertuin.

Ontdek de ruime achtertuin van deze woning, klaar om getransformeerd te worden tot jouw eigen groene tuin. Met een diepte die uitnodigt tot mogelijkheden, heb je hier alle ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu droomt van een tuin vol bloemen, een gezellig terras om te ontspannen of een speelruimte voor de kinderen, hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Aan de achterzijde is aan de woning een berging gebouwd van circa 18 m². Tevens is er een grote schuur aanwezig van maar liefst 27 m².

1e verdieping:

De overloop geeft u toegang tot 4 slaapkamers. Op deze verdieping is voldoende bergruimte voor al je spullen. Op de overloop en in de twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning bevinden zich vaste kasten. Deze verdieping biedt veel potentieel en kan nog volledig naar eigen smaak worden gemoderniseerd.

Bijzonderheden:
– Bijzondere kans om vrijstaand te wonen op een prachtige locatie;
– De woning is gelegen op een grondperceel van maar liefst 686 m²;
– De belangrijkste aspecten van deze woning zijn recent vernieuwd, waardoor je direct kunt genieten van modern comfort. Echter, voor wie graag een eigen stempel drukt en zijn droomhuis tot in de puntjes wil perfectioneren, biedt deze woning een unieke kans.
– De kozijnen op de begane grond zijn grotendeels recent vernieuwd en voorzien van HR+ dubbele beglazing. Echter de kozijnen dienen aan de buitenzijde nog afgewerkt te worden;
– De 1e verdieping is prima bewoonbaar, maar dient gemoderniseerd te worden.

Opmerkingen:
– Het passeren van de akte van levering zal plaatsvinden bij de volgende notaris:
Caminada Notarissen te Rijswijk.

Interesse in deze woning? Neem dan snel contact met ons op om deze unieke woning te bezichtigingen! Wij helpen u graag verder.

  • 95 m2
  • 686 m2
  • 4

Kenmerken Vaartweg 62

Overdracht

Vraagprijs€ 469.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte686 m2
Woonoppervlakte95 m2
Inhoud366 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1927
Dak typeMansardedak
IsolatievormenMuurisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Vaartweg 62

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

25.509

Vergelijkbaar woningaanbod