Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Noordsingel 78 8091 XD Wezep

Verkocht o.v.

€ 525.000,- k.k.

Een woning die HE-LE-MAAL voldoet aan alle wensen van nu! Laat het verhuizen zelf jouw grootste klus zijn tijdens de verhuizing naar deze ruime en fijne gezinswoning!

Op een vrije hoek aan de Noordsingel staat deze in 2022 gebouwde royale HELFT VAN DUBBEL met aangebouwde stenen garage. Met energielabel A+++, een luxe strakke keuken met kookeiland, een moderne en strakke badkamer en drie ruime slaapkamers is dit een heerlijke gezinswoning. Of je nu jonge kinderen hebt of wanneer ze wat ouder zijn, ruimte genoeg voor iedereen. De grote zolderverdieping biedt zeker mogelijkheden om nog één of misschien wel twee (slaap-)kamers te realiseren!

Het wooncomfort in deze woning is hoog: volledig geïsoleerd, kunststof kozijnen, geheel voorzien van vloerverwarming en verwarming en warm water middels de warmtepomp. De keuken is modern uitgerust met een kookeiland met composiet blad, een inductiekookplaat met Bora-afzuigsysteem, een Quooker, grote oven, vaatwasser en maxi koelkast.
Naast de woning is de aangebouwde garage, voorzien van elektra, en een ruime oprit. Heb je een elektrische auto? Je kunt hier gemakkelijk een laadpaal installeren, de voorbereidingen zijn deels al gedaan. Het totale perceel is 272 m2 en door de ligging op de hoek van de Noordsingel en de Troelstrahof zul je een bepaalde mate van vrijheid ervaren. Tijdens een bezichtiging merk je gelijk hoe fijn zo’n vrije hoek is!
Je woont op steenworp afstand van scholen (basis- en middelbaar onderwijs) en de kinderopvang. Ook supermarkten bevinden zich in de wijk en het winkelcentrum is op fietsafstand. De ligging t.o.v. de A28 is ideaal, je bent zo bij de op-/afrit en ook de A50 is meteen paar minuten bereikbaar. Wezep heeft een NS-station en liefhebbers van het openbaar vervoer kunnen zowel met de trein als met de bus reizen.

Indeling:
Begane grond: entree/ hal met trapopgang – trapkast met garderobe (kast in kast systeem) – meterkast – zwevend toilet met fonteintje – royale living met zithoek aan de voorzijde, ruime eethoek en open keuken met strakke keukenopstelling met kookeiland. De openslaande deuren naar de tuin geven je in de zomermaanden een heerlijke verbinding van binnen naar buiten!

1e Verdieping:
Overloop – drie ruime slaapkamers – moderne badkamer met zwevend toilet, inloopdouche en wastafelmeubel.

2e Verdieping:
Ruime zolderverdieping met tal van mogelijkheden. Extra (slaap-)kamers, sportruimte, werkruimte… wat ben jij met deze ruimte van plan?

Wetenswaardigheden:
Bouwjaar: 2022
Perceeloppervlakte: 272 m2
Isolatie: volledig geïsoleerd
Warm water en verwarming: Warmtepomp NIBE (2022)
8 zonnepanelen
Energielabel A+++
1e Verdieping gedeeltelijk voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken
Kunststof kozijnen
4 of meer slaapkamers mogelijk!

  • 148 m2
  • 272 m2
  • 3

Kenmerken Noordsingel 78

Overdracht

Vraagprijs€ 525.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte272 m2
Woonoppervlakte148 m2
Inhoud588 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2022
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA+++

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Noordsingel 78

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

23.256

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

21%

20% NL

33%

20% NL

46%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod