Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Langeraarseweg 177 2461 CJ Ter Aar

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 795.000,- k.k.

Langeraarseweg 177, 2461 CJ Ter Aar

Sfeervolle, vrijstaande woning voorzien van alle comfort, met garage en oprit, gelegen aan vaarwater de Leidsche Vaart. Oerdegelijk Zweeds bouwkwaliteit, duurzaam, energielabel A, goed geïsoleerd, zeer aangenaam binnenklimaat en verassend weinig verfonderhoud. Een lust voor het oog.

Een origineel A-hus woning, geprefabriceerd in de timmerfabriek in Zweden. Vervaardigd van prefab bouwelementen en geïmpregneerd met lijnolie. Afgestemd op de Nederlandse wet- en regelgeving maar geïsoleerd naar Zweeds klimaat. Door de verregaande isolatie, onder andere door drie-laags +++ glas, is de woning 65% zuiniger dan traditioneel gebouwde woningen van de zelfde omvang. De woning is voorzien van een mechanische CO2-balansventilatie met warmteterugwinning, die zorgt voor frisse lucht en een aangenaam woonklimaat. Het onderhoud van de woning is maar één keer in de twaalf jaar volledig nodig.
De woning is gebouwd in 2010 met aan de voorzijde parkeergelegenheid op eigen terrein en een inpandige garage. Dit bijzondere object heeft een open keuken met kook- en spoeleiland, eetkamer en suite met uitzicht op vaarwater. Er zijn 3 royale slaapkamers en een vierde is makkelijk te realiseren. De luxe badkamer beschikt over een infrarood/Finse sauna. Er is een royaal overdekt terras op de eerste verdieping waar het heerlijk vertoeven is met veel privacy en een prachtig uitzicht.
De woning is gelegen aan de buitenrand van Langeraar. Een gezellig dorp in het Groene Hart met in het centrum alle benodigde winkels en een basisschool. Langeraar is centraal gelegen in de Randstad en is een goede uitvalsbasis richting Schiphol, Amsterdam, Leiden, Den Haag en Utrecht. De Langeraarse plassen bieden volop recreatiemogelijkheden voor o.a zeilers en surfers.

Begane grond
Entree/riante hal met toegang tot de meterkast, modern en royaal toiletruimte met zwevend toilet, bidet en fontein, Frans eiken trap naar de eerste verdieping en toegang tot de garage en de woonkamer. De moderne keuken is ruim opgezet en een echt middelpunt van de woning! De keuken is uitgevoerd met twee eilanden en een fraaie kastenwand die doorloopt naar de zithoek. De eilanden, een spoeleiland met Quooker, vaatwasser en barkrukken én een kookeiland met inductiekookplaat en afzuigkap. Beide uitgevoerd in hoogglans grijs met een rvs werkblad. Verder is er een hoogglans witte kast met oven, koelkast, vriezer en wijn-klimaatkast die doorloopt naar de zithoek en daar dienst doet als tv-meubel. Een prachtig geheel! Vanuit de keuken komt u middels fraaie en-suite deuren in de eetkamer. Deze ruimte is zeer licht door de vele ramen en de schuifpui en heeft uitzicht over het water. Vanuit deze ruimte bereikt u de zijtuin. Gehele begane grond voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de inpandige garage. De garage is ca. 21 m2 en beschikt over een pantry met de wasmachine en droger aansluiting.

Eerste verdieping
Riante overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Indien gewenst kan de grootste kamer met gemak worden opgesplitst tot 2 slaapkamers. Aan de linkerzijde zijn twee slaapkamers waarvan één kamer met de vlizotrap naar de vliering. De grootste slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en openslaande deuren naar het zonnige, overdekte dakterras. Het dakterras is gelegen op het zuidwesten en vanaf hier heeft u fraai uitzicht op de Leidsche Vaart. Ook het dakterras beschikt weer over een vlizotrap naar de bergzolder. Deze bergolder is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuinkussens. De moderne badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche met stort- en handdouche, een fraai afgewerkt wastafelmeubel, toilet en sauna. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een Frans eiken vloer.

Vliering
De twee delen zijn bereikbaar met een vlizotrap. Hier vindt u de opstelplaats van de C.V. ketel en veel bergruimte.

Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer: Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 162 m2
  • 298 m2
  • 3

Kenmerken Langeraarseweg 177

Overdracht

Vraagprijs€ 795.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte298 m2
Woonoppervlakte162 m2
Inhoud705 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2010
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Langeraarseweg 177

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

39%

20% NL

33%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod