Verhoog jouw woningwaarde met onze Duurzaamheidsgarantie!

Als Garantiemakelaar geven we jouw de garantie op de hoogste woningwaarde binnen 8 weken. Door het verbeteren van het energielabel verhogen we jouw woningwaarde om jouw woning voor de hoogste prijs te kunnen verkopen of jouw woning te bewonen tegen de goedkoopste maandlasten! De duurzaamheidsgarantie: goed voor het milieu, beter voor je portemonnee!

Met onze handige calculator kun je snel en eenvoudig berekenen hoeveel jouw woningwaarde kan stijgen dankzij onze Duurzaamheidsgarantie. Voer simpel enkele basisgegevens in en ontvang direct een schatting van de potentiële winst die er voor jouw woning te behalen valt!

Hidden
Wil jij exact weten hoeveel het kost om je woning naar een nieuw label te krijgen? Vul dan hier je e-mailadres in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom de duurzaamheidsgarantie?

Bij Garantiemakelaar begrijpen we als geen ander dat het verhogen van de woningwaarde en het verlagen maandlasten van je woning erg belangrijk is en dat hier een stuk winst te behalen valt. Daarom bieden wij als Garantiemakelaar de Duurzaamheidsgarantie aan. Hiermee bieden wij iedereen die een energielabel bij ons aanvraagt hierbij ook een op maat gemaakt woningverbeterplan aan, waarin alle benodigde woningverbeteringen voor een beter energielabel inzichtelijk worden gemaakt. Voer je onderdelen uit het woningverbeterplan uit? Dan zal de woningwaarde stijgen en zullen de maandlasten dalen zodat jij winst kan behalen!

Samenwerking met Susteen

Uit ons verlangen om een duurzaamheidsgarantie voor jouw te ontwikkelen, zijn we een samenwerking aangegaan met Susteen, marktleider in Nederland op het gebied van woningverduurzamingen. Susteen biedt sinds 2010 een one-stop-shop ervaring aan op het gebied van verduurzamen, van een vrijblijvend advies tot volledige uitvoering van de maatregelen, met inmiddels meer dan 45.000 opgestelde adviezen en 7.000 verbeterde energielabels. Susteen combineert isolatie, verwarming en zelfopwekking van elektriciteit tot één samenhangende oplossing, uitgevoerd door betrouwbare partners zoals Torrado Networks. Zo kunnen we samen een stijging in woningwaarde garanderen binnen gemiddeld 8 weken! Meer over Susteen? Klik dan hier.

Hoe gaan we te werk?

  1. Persoonlijk advies aan huis: We plannen een afspraak voor woningbezoek in en nemen tijdens het bezoek je huidige energielabel op en maken een inventarisatie voor het opstellen van het woningverbeterplan.
  2. Ontvang je persoonlijke woningverbeterplan: Je ontvangt een op maat gemaakt woningverbeterplan met de mogelijke verduurzaammaatregelen, een inzicht van de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden.
  3. Maak de stap naar een hoger energielabel: Wil je de maatregelen uit het woningverbeterplan uitvoeren? Susteen maakt dit mogelijk en neemt het al het werk uit handen. Zo kan binnen 8 weken het energielabel worden verhoogd.
  4. Terugverdienen van de kosten: Profiteer van een hoger energielabel door de lagere maandlasten en een hogere woningwaarde.

Koper of verkoper? In elke situatie kan jij winst behalen! 

✅ Verkoper ✅ Woning verbeteren

Besluit je de woningverbeteringen uit te voeren? Dan kan je het energielabel verbeteren om de woningwaarde te maximaliseren, de maandlasten te verlagen en extra winst te maken op de verkoop. Door het verkopen van een woning met een hoog energielabel kan je gemakkelijker potentiele kopers aantrekken. Hierdoor kan je jouw woning voor de maximale prijs verkopen voor de hoogste winst.

✅ Verkoper ❌ Woning verbeteren

Besluit je de woningverbeteringen niet uit te voeren? Dan hebben de kopers wel een duidelijk overzicht van de mogelijke verduurzaammaatregelen, inzicht van de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Deze mogelijkheid maak verduurzaming voor kopers gemakkelijker en hierdoor kunnen potentiele kopers makkelijker worden aangetrokken wat de verkoopkans vergroot.

✅ Koper ✅ Woning verbeteren

Als je een woning koper bent heb je ook de mogelijkheid om je energielabel + woningverbeterplan op te laten stellen en de woningverbeteringen uit te voeren om zo het energielabel te verbeteren en de maandlasten te verlagen. Zo kan je als koper ook de gemaakte kosten over tijd terugverdienen. Kopers van ons woningaanbod hebben daarnaast een grote kans dat er al een woningverbeterplan klaar ligt. Zo kan je nog gemakkelijker de stap naar een verbeterd energielabel maken!

Jouw woningwaarde verhogen? Gebruik de duurzaamheidsgarantie!

Neem vandaag nog contact op met jouw lokale Garantiemakelaar om te profiteren van de Duurzaamheidsgarantie! Of het nu gaat om het verkopen van je woning voor de hoogste mogelijke prijs of het kopen van je woning met de laagste maandlasten, bij Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres door onze Duurzaamheidsgarantie. Goed voor je woningwaarde, beter voor je portemonnee!