Ga naar inhoud

Ringbaan-Oost 144

5013 CE Tilburg

Beschikbaar

€ 650.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Tilburg Ringbaan-Oost 144

Karakteristieke, sfeervolle en verrassend ruime woning met bedrijfsruimte gelegen aan de Ringbaan-Oost. Karakteristieke elementen en hoge plafonds zijn volop aanwezig. Daarnaast is de woning voorzien van vier ruime slaapkamers en een fijne +/- 10 meter diepe achtertuin gelegen op het oosten. Deze woning bevindt zich op loopafstand van de bruisende Tilburgse binnenstad, met gezellige terrassen, uitstekende restaurants, sfeervolle cafés, de Spoorzone en volop winkels. Tevens is de woning gelegen op loopafstand van natuurgebied Moerenburg. Dit gebied kenmerkt zich door wandelpaden, open weilanden, bomen en diverse waterplassen. Door de ligging aan een van de ringbanen in Tilburg zijn de diverse uitvalswegen richting Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Breda zeer gemakkelijk bereikbaar.
LET OP: Het betreft een bedrijfswoning! Dit houdt in dat de woning, behorend bij én onlosmakelijk verbonden met een op hetzelfde bouwperceel gelegen bedrijf, bedoeld voor de huisvesting van (het huishouden van) een persoon die verantwoordelijk is voor de bedrijfsmatige activiteiten in dat bedrijf, dan wel die activiteiten uitvoert.

Woonoppervlakte: circa 212 m²
Inhoud: circa 742 m³
Perceel: 461 m²
Bouwjaar: 1941

Multifunctionele bedrijfsruimte:
De achtergelegen hal heeft een oppervlakte van ca. 178 m2 en biedt tal van mogelijkheden. Heeft twee garagedeuren gelegen aan het terrein achter de woning.
Thans is de ruimte opgedeeld in diverse ruimtes, maar is ook als één geheel open te werken. Wel heeft u te maken met een aantal steunpilaren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze hal neem dan contact op met de makelaar!

Begane grond:
De riante hal/entree geeft toegang tot de woonkamer, trapopgang, meterkast en de toiletruimte. De ruime toiletruimte is voorzien van betegeling en heeft een staand closet en een fonteintje. De woonkamer is riant te noemen met een oppervlakte van maar liefst 58 m2. Aan de voorzijde is het zitgedeelte gesitueerd rondom de sfeervolle open haard. Het eetgedeelte is aan de achterzijde gelegen, direct aan de open keuken (ca. 12 m²). De lichtkoepel in het dak geeft daar een heerlijke lichtinval. De keuken heeft een keukenblok in een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde heeft u toegang tot de praktische bijkeuken met daarin de aansluitingen voor de wasmachine-apparatuur, de opstelling van de CV-combiketel (2021) en een vaste schuifkastenwand waarachter een zee aan bergruimte schuilgaat.

Eerste verdieping:
Via de hal en het karakteristieke trappenhuis, wat zich kenmerkt door het originele tegelwerk op de wanden, bereikt men de overloop. Deze geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, een wat kleiner kastenkamer en de royale uitgebouwde badkamer en de separate toiletruimte. De ouderslaapkamer (ca. 18 m²) is gelegen aan de achterzijde. De andere slaapkamer (ca. 13 m²) is gelegen aan de voorzijde van woning en beschikt over een tweetal vaste kasten. De riante badkamer is voorzien van betegeling en heeft een ligbad, design radiator, dubbele wastafel in meubel en een separate inloopdouche. Vanuit de badkamer heeft men verder toegang tot het platte dak.

Tweede verdieping:
Ook deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze verdieping is verdeeld in een grote voorzolder als bergruimte en twee slaapkamers. Deze etage is geheel vrij indeelbaar en heeft daardoor plenty mogelijkheden. Tot slot bereikt men hier via een vlizotrap de bergzolder.

Tuin:
De achtertuin is geheel bestraat en gelegen op het oosten. Aan de zijkant is de oprit gelegen ten behoeve van de achtergelegen bedrijfshal.

Kenmerken en verbeteringen:
– woning met mogelijkheden;
– behoeft modernisering;
– woning voorzien van vier ruime slaapkamers;
– volop karakteristieke elementen aanwezig;
– gelegen nabij diverse voorzieningen;
– gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Tilburg;
– gelegen op loopafstand van natuurgebied Moerenburg;
– gelegen nabij uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch;

Natuurgebied Moerenburg:
Landschapspark Moerenburg is voor veel Tilburgers bekend terrein, gelegen tussen het Wilhelminakanaal, de spoorlijn Tilburg-Boxtel, de Burgemeester Bechtweg en de snelweg A65. In dit buitengebied, vlak bij de Piushaven, wordt veel gefietst en gewandeld. Het kenmerkt zich dan ook door open weilanden, bomen, waterplassen en een agrarisch gebied met historische boerderijen. Moerenburg versterkt de kwaliteit van de aangrenzende stedelijke ontwikkelingen zoals de ontwikkeling van de Piushaven. Voor de direct aangrenzende woonwijken Jeruzalem en Armhoefse Akkers is Moerenburg de achtertuin. Een uitstekende plek om te recreëren dat is Landschapspark Moerenburg! Naast het versterken van de groenfunctie, is de gemeente Tilburg hard bezig om in dit gebied ook een stukje historie en cultuur terug te brengen. Moerenburg heeft binnenkort dus nog meer te bieden.

  • 178 m2
  • 6.635 m2

Kenmerken Ringbaan-Oost 144

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 650.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte178 m2
Perceeloppervlakte6.635 m2
Woonoppervlakte212 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte178 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1941
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieBEDRIJVENTERREIN
Onderhoud binnenRedelijk
Onderhoud buitenRedelijk

Ligging Ringbaan-Oost 144

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod