Skip to content

Te koop: woonhuis Jisperweg 60 1464 NG Westbeemster

Verkocht

€ 600.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Westbeemster Jisperweg 60

Jisperweg 60 in de Westbeemster…een object waar oude ambacht en moderne gemakken de handen in één slaan, waar je landelijk woont met de voorzieningen van Middenbeemster binnen handbereik, waar je een heerlijk royaal perceel tot je beschikking hebt, maar niet hoeft te investeren in een zitmaaier. Kortom, Jisperweg 60 is het beste van twee werelden…een polderparel bij uitstek!

Een woning met historie, maar liefst 140 jaar oud. Een gegeven wat je alleen merkt aan de charmante uitstraling, want gezien de staat van onderhoud en de uitbreidingen cq. vernieuwingen die hebben plaatsgevonden waan je je in een wel heel recent gebouwd huis!

Bovendien is het heel lief ingedeeld. De woonkamer is voorzien van een open haard en een tweetal openslaande deuren naar de tuin rondom, hoofdzakelijk georiënteerd op het westen. De woonkamer heeft een open verbinding met de grote open leefkeuken met alles erop en eraan! Ook hier is een samensmelting van modern en klassiek, namelijk door de toepassing van ouderwets goed natuursteen, glas en fraaie inbouwapparatuur. Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen (omdat alles zo mooi op zijn plaats valt), maar de keuken is eigenlijk gesitueerd in een uitbouw, welke uitloopt in een veranda. De eetkamer is direct met de keuken verbonden, waar vandaan je tussen de lintbebouwing een doorkijk hebt naar de Beemsterse landerijen.

In 2016 is het dak vernieuwd, een mooi moment om er prachtige geglazuurde pannen op aan te brengen, het goed te isoleren en als je toch bezig bent een dakkapel over de gehele breedte aan te brengen. Hierdoor tref je naast de moderne badkamer een drietal slaapkamers, waarvan één thans in gebruik als walk-in closet.

De tuin heeft een echte vakantie-vibe, waar je heerlijk kunt genieten in de sauna of in de jacuzzi (tevens bij de woning inbegrepen).

Het geïsoleerde bijgebouw is voor meerdere doeleinden te gebruiken, je auto kun je kwijt op eigen erf (en opladen indien van toepassing) en je poort klik je met een afstandsbediening open en dicht. We bieden hier geen woning aan, maar een totaalpakket!

Bekijk de volledige omschrijving in de brochure (te downloaden via de button).

Bijzonderheden:
– Een deel gemeentegroen kan gebruikt worden als aanvulling op de tuin.
– Dak vervangen in 2016
– Bouwjaar 1881 én energielabel B

  • 133 m2
  • 465 m2
  • 3

Kenmerken Jisperweg 60

Overdracht

Vraagprijs€ 600.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte465 m2
Woonoppervlakte133 m2
Inhoud464 m3

Bouw

SoortLandhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1881
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Jisperweg 60

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Vergelijkbaar woningaanbod