Skip to content

Te koop: woonhuis Jisperweg 106 1464 NJ Westbeemster

Verkocht o.v.

€ 1.275.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Westbeemster Jisperweg 106

Jisperweg 106 in de Westbeemster. Marktleider in ruimte! In het spel vraag en aanbod steekt deze fenomenale villa met kop en schouders boven de concurrentie uit bij de vraag naar ruimte! Met een formaat van 1876 kubieke meter inhoud, opgemaakt uit 520 vierkante meter woonoppervlakte en 60 vierkante meter overige inpandige ruimte, kan menig “royaal” woonobject van Jisperweg 106 wat leren.

Bovendien is de woning gelegen op een bij uitstek onweerstaanbare locatie. Het ligt namelijk zowel dicht bij de dorpskernen, op dertig autominuten van Amsterdam en nog minder richting Hoorn, Alkmaar of Purmerend, als ontzettend vrij. Uitzicht over de landerijen alom en daarnaast zelf beschikkend over een perceel van 5.770 vierkante meter Beemsterklei.

De woning heeft, met een bouwjaar van 1981, een relatief jong gezicht voor het buitengebied van de Beemsterpolder. Door de relatief recente bouwperiode is de woning voorzien van hedendaagse gemakken, waaronder een goede mate van isolatie, een oersterk fundament en een onderhoudsvriendelijk karakter. Daarnaast is het object nadien extra verduurzaamd, mede door aanvullende isolatie, maar bovenal door de 52 zonnepanelen.

Het object bestaat uit een viertal lagen, namelijk de grote kelder (ca. 38 vierkante meter) bereikbaar via de bijkeuken, de parterre (ca. 290 vierkante meter), de eerste en de tweede verdieping.

De parterre beslaat de royale hal, grote woonkamer met aaneengeschakelde eetkamer en semi-open woonkeuken, de bijkeuken, de zitkamer, het zwembad en de dubbele garage. Op de parterre is vloerverwarming aanwezig in combinatie met een natuurstenen vloer.

Op de eerste verdieping met vide tref je een goed door natuurlijke lichtinval verlichte overloop met een zestal deuren, namelijk naar de drie slaapkamers aan de achterzijde, de doorgang naar de slaapkamer met aaneengeschakelde werkruimte v.v. eigen keukenopstelling, toiletgroep en de kamer boven de garage, de badkamer en de hoofdslaapkamer met doorgang naar een buitenruimte en een badkamer en-suite onder andere v.v. royale inloopdouche met regendouches en een groot bad.

De tweede verdieping is thans één open ruimte, te bereiken middels de vlizotrap. Voorheen was hier een wenteltrap aanwezig, zulks opnieuw gerealiseerd kan worden voor een aanvullende twee slaapkamers.
Naast wooncomfort biedt de ruimte meerdere gebruiksdoeleinden, zoals beroepsuitoefening aan huis of kangoeroebewoning.

Interesse? Download de brochure voor de volledige omschrijving!

  • 520 m2
  • 5.770 m2
  • 6

Kenmerken Jisperweg 106

Overdracht

Vraagprijs€ 1.275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte5.770 m2
Woonoppervlakte520 m2
Inhoud1.876 m3

Bouw

SoortLandhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1981
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers10
Aantal slaapkamers6

Maandlasten

Ligging Jisperweg 106

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Vergelijkbaar woningaanbod