Skip to content

Te koop: appartement David Tenierslaan 24 3904 ZA Veenendaal

Verkocht

€ 229.500,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Veenendaal David Tenierslaan 24

Bij de bouw van de Oranjetoren, ruim 10 jaar geleden, had men factoren als duurzaamheid, veiligheid en comfort hoog in het vaandel staan. En daar profiteren de bewoners nog dagelijks van! Zowel in het gebouw als in het appartement; want met een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de (parkeer)kelder, een heerlijke lichtinval, vloerverwarming in het gehele appartement en een verwarmde wintertuin/inpandig balkon bent u verzekerd van optimaal wooncomfort! Wilt u hier ook van profiteren? Dat kan, want we hebben een FRAAI 3-KAMER APPARTEMENT op de 1e verdieping beschikbaar! U bent van harte welkom om tijdens een bezichtiging een goede indruk te komen vormen.

Indeling
Via een fraai verhoogd bordes met aansluitend de gemeenschappelijke tuin komen we bij de beveiligde en representatieve hoofdingang van de Oranjetoren. Eenmaal binnen vinden we in de gemeenschappelijke hal het brievenbussentableau, een dubbel trappenhuis en een dubbele liftinstallatie. Via lift of trap bereiken we vervolgens de 1e verdieping, waar we op nummer 24 dit heerlijk lichte appartement aantreffen.

We komen het appartement binnen in de entreehal. Vanuit de hal is er toegang tot de toiletruimte, badkamer, slaapkamer I en woonkamer. De toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje. De wanden van deze toiletruimte zijn betegeld met crèmekleurige gemêleerde tegels en op de vloer liggen lichtgrijs gemêleerde tegels. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en aansluiting voor een 2e toilet en is betegeld met lichtgrijs gemêleerde wand- en vloertegels. Slaapkamer I is met een oppervlakte van 13m2 prettig ruim. Dan de woonkamer: wat een heerlijk lichte ruimte is dit! Door de grote ramen in de voor- en zijgevel én de situering op het zuiden profiteert u hier van een fijne lichtinval. De woonkamer is voorzien van een videofooninstallatie en hiervandaan heeft u toegang tot de keuken, de inpandige berging, slaapkamer II en de wintertuin/het inpandige balkon.

De keuken wordt via een schuifdeur van de woonkamer gescheiden en is voorzien van een nette inbouwkeuken in ahorn kleurstelling met een kunststof aanrechtblad in donkere houtstructuur. Deze keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, wasemkap, spoelbak en inbouwspots. De praktische inpandige berging is voorzien van een warmtemeter, WTW-installatie en een aansluiting voor de wasmachine. De 2e slaapkamer (7m2) heeft een prettige lichtinval door het kamerbrede raamkozijn, waarmee het aan de wintertuin grenst. Deze wintertuin (ofwel het inpandige balkon) is het cadeautje van dit appartement! De ruimte is verwarmd, waardoor u er het hele jaar door gebruik van kunt maken. Op mooie dagen kunt u de 2 grote ramen helemaal openen, waardoor u het buitenleven naar binnen haalt. Door de situering op het zuiden profiteert u hier op zonnige dagen vrijwel de hele dag van het zonnetje!

Aanwezige faciliteiten
Het appartement is onder andere voorzien van draai-/kiepramen, zonwerende beglazing, onderhoudsvrije kozijnen, vloerverwarming, een individuele videofooninstallatie en glasvezelaansluiting. Door vrijwel het gehele appartement ligt een lichte eikenstructuur laminaatvloer.

Bergruimte/Parkeren
Behalve de inpandige berging in het appartement zelf is er ook nog een eigen, afsluitbare berging aanwezig in de afgesloten kelder van het appartementencomplex. Daarnaast heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte: ca. 80m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 7m2
Externe bergruimte: ca. 6m2
Inhoud: ca. 265m3
Bouwjaar: ca. 2009
Servicekosten: € 129,24 per maand

Oppervlakten
Woonkamer: ca. 29m2
Wintertuin/inpandige balkon: ca. 7m2
Keuken: ca. 6m2
Slaapkamer I: ca. 13m2
Slaapkamer II: ca. 7m2
Badkamer: ca. 5m2
Inpandige berging: ca. 4m2
Berging: ca. 6m2

Appartementencomplex
Dit heerlijk ruime appartement bevindt zich in de Oranjetoren. Deze woontoren bestaat uit 60 mooie en comfortabele appartementen, die van alle gemakken en moderne faciliteiten zijn voorzien. De Oranjetoren is duurzaam gebouwd, met aandacht voor mens en milieu.

Isolatie, verwarming & wam water
Het complex is uitstekend geïsoleerd. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige isolatiematerialen en alle ramen zijn voorzien van isolatieglas. Ook is het gebouw voorzien van een houtpelletketel. Deze ketel wordt gestookt op kleine geperste houtkorreltjes en de uitstoot is vrijwel CO2-neutraal. Zowel de verwarming als het warm water wordt door deze ketel bediend.

Toegankelijkheid, bereikbaarheid & veiligheid
Ook over de toegankelijkheid en bereikbaarheid is goed nagedacht. Zo is er een beveiligde hoofdentree, individuele videofooninstallatie, brievenbussentableau, dubbel trappenhuis en een dubbele liftinstallatie. Daarnaast is het appartementencomplex én elk appartement rolstoelvriendelijk ingericht en zijn er op vrijwel elke verdieping oplaadpunten voor scootmobielen aanwezig.

Omgeving
De Oranjetoren ligt op loopafstand van station Veenendaal-centrum. Binnen 5 fietsminuten zijn zowel wijkwinkelcentrum De Ellekoot als het veelzijdige winkelcentrum van Veenendaal bereikbaar. Via de aangrenzende Rondweg-West zijn de autosnelwegen A12/A30 en A15 eveneens snel bereikbaar. Daarnaast vindt u in de directe omgeving diverse sportaccommodaties. Voor uw bezoek zijn er naast het gebouw ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig.

Kortom: het is heerlijk en onbezorgd wonen in de Oranjetoren! Komt u een voorproefje nemen tijdens een bezichtiging bij dit mooie appartement op de 1e verdieping?

Let op!
Dit appartement zal door de verkoper alleen worden verkocht aan een natuurlijk persoon die het appartement zelf gaat bewonen. Koper mag het appartement niet binnen 12 maanden na de eigendomsoverdracht verkopen, op straffe van een direct opeisbare boete ten behoeve van de verkoper ad € 10.000,00.

Projectnotaris
Olenz Notarissen te Veenendaal.

  • 80 m2
  • 2

Kenmerken David Tenierslaan 24

Overdracht

Koopprijs€ 229.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte80 m2
Inhoud265 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2009
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging David Tenierslaan 24

Marktcijfers van Veenendaal

Gemiddelde verkoopprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 2.508