Skip to content

Te koop: woonhuis Prins Bernhardlaan 16 8171 PN Vaassen

Verkocht

€ 475.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Vaassen Prins Bernhardlaan 16

Gezien de grote belangstelling is het op het moment niet meer mogelijk om een bezichtiging te plannen voor deze woning. Als u op de reservelijst wil komen te staan kunt u uw gegevens mailen.

Aan de uiterste rand van de bebouwde kom van Vaassen, letterlijk uitkijkend over het uitgestrekte landschap van het buitengebied richting ‘t Laar en met de bossen als horizonbreker ligt deze eenvoudige vrijstaande jaren ’30 woning op een machtig plekje. Vrijwel alles komt hier samen. Ruimte, vrijheid, licht en lucht. En dat in een bijzonder karakteristieke omgeving. De watermolen bepaald uw uitzicht, kasteel de Cannenburgh mag u ‘de buren’ noemen en wilt u naar het centrum dan is het prachtige kersendijkje de snelste route. Zoals gezegd, een meer dan mooie plek. Welkom in ons mooie Vaassen.

De woning is uiterst eenvoudig en is de afgelopen 75 jaar bewoond geweest door dezelfde bewoner. Uniek!
Het is dan ook tijd om deze plek door te geven aan een nieuwe eigenaar die ongetwijfeld eveneens niet snel weer zal willen verhuizen. Locaties met dergelijke kenmerken zijn namelijk schaars!

De woning dateert vanuit de jaren ’30 en heeft een mooi bescheiden voorkomen. De bouwkundige basis is solide en het huis staat goed op z’n kavel. Op de begane grond vinden we een royale woonkamer, achterbouw met eenvoudige keuken en badkamer. Daarnaast is de woning voorzien van een kelder en vinden we op de etage 3 slaapkamers. Naar onze inschatting zal een nieuwe eigenaar kiezen tussen nieuwbouw dan wel renovatie en vergroting. Beide opties zijn naar ons idee reëel en goed mogelijk.

De kavel is rechthoekig en 1520 m2 groot. De bestemming van het geheel is (vrijstaand)wonen en voorziet in de mogelijkheid om een gezinshuis van formaat te (ver)bouwen. Daarnaast is het mogelijk om een bijgebouw tot 75m2 te realiseren op het terrein.

We nodigen u van harte uit om deze plek te ervaren en samen de mogelijkheden te ontdekken.
Van harte welkom aan de Prins Bernhardlaan 16 in Vaassen.

  • 101 m2
  • 1.520 m2
  • 3

Kenmerken Prins Bernhardlaan 16

Overdracht

Vraagprijs€ 475.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.520 m2
Woonoppervlakte101 m2
Inhoud424 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1937
Dak typeZadeldak
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2

Kenmerken door vrienden toegevoegd

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Ligging Prins Bernhardlaan 16

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

32.537

Vergelijkbaar woningaanbod