Skip to content

Te Koop: woonhuis Peelseheide 22 5409 RC Odiliapeel

Beschikbaar

€ 290.000,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Odiliapeel Peelseheide 22

Moderne en riante NIEUWBOUW 2/1 kapwoning met garage/berging en tuin gelegen aan de rand van de nieuwbouwwijk “Spechtenlaan” met bossen in de directe nabijheid en supermarkt, basisschool etc. op korte afstand. ECHTE GEZINSWONING!

In 2020 wordt gestart met de bouw van deze verrassend ruime woning met ‘frisse’ uitstraling. Het totale volume van de woning met garage/berging is circa 597 m³ en het totale gebruiksoppervlakte is circa 158 m² inclusief zolder en berging. Het perceel is circa 218 m² groot. De woningen worden uiteraard duurzaam gebouwd en zijn optimaal geïsoleerd, voorzien van warmtepomp, WTW, zonnepanelen, vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping etc.

Indeling:
Hal met toiletruimte, meterkast en trapopgang naar verdieping, woonkamer aan de voorzijde van de woning, open keuken aan tuinzijde. Garage/berging naast de woning met openslaande deuren naar de oprit en deur naar de tuin. Op de 1e verdieping zijn een overloop, drie slaapkamers en een badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Vaste trap naar 2e verdieping met grote open zolderruimte waar de technische installaties staan en ruimte is voor creëren van 1 of 2 slaapkamers.

Oplevering:
Woning wordt voorzien van bakstenen buitengevels en gedeeltelijk stucwerk buitengevels, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, platte daken zijn bitumineus gedekt, hellende daken voorzien van donker antraciet keramische dakpannen, goten en hemelwaterafvoeren uitgevoerd in zink. Aan binnenzijde worden woningen uitgevoerd met betonvloeren, vloerverwarming (begane grond en 1e verdieping) en cementdekvloeren. Binnenwanden worden geplaatst (exclusief binnendeuren/-kozijnen) en vuren trappen. Verder zal woning worden voorzien van elektrische installatie, ventilatiesysteem, lucht/water warmtepomp ten behoeve van verwarming en een boiler voor het warme water. Afwerkingen van keuken, sanitair, vloeren, wanden etc. kan door koper naar eigen inzicht worden ingevuld. Ook de tuinaanleg, schuttingen, oprit etc. kan koper zelf invullen.

In overleg kan koper de woning laten afbouwen door de aannemer dan wel volledig casco aan de binnenzijde laten opleveren, waarbij er geen elektra en andere installaties worden aangebracht en ook binnenwanden, cementdekvloeren, trappen etc. achterwege blijven. Meer informatie hierover is bij de verkopende makelaar verkrijgbaar.

Koopsom € 290.000,= VON

  • 142 m2
  • 218 m2
  • 3

Kenmerken Peelseheide 22

Overdracht

Koopprijs€ 290.000,- v.o.n.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte218 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie142 m2
Inhoud597 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2020
Dak typezadeldak
Isolatievormenvolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Peelseheide 22

Marktcijfers van Uden

Gemiddelde verkoopprijs in Uden

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Uden

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Uden

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Uden

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Uden

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Uden

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod