Skip to content

Te koop: woonhuis Kranenburgerstrasse 9 Niel

Beschikbaar

€ 695.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Niel Kranenburgerstrasse 9

Stijlvol wonen in deze voormalige stadsboerderij vlak over de grens bij Nijmegen

Vlak over de Nederlandse grens bij Nijmegen ligt in het dorp Niel landgoed Wolfswijk. Ooit bezit van de Orde van Sint Jan, maar na eeuwen met afwisselend rustige perioden en turbulente tijden is het nu de lokatie van Wolfswijk Bed & Breakfast. Het object is onderdeel van het 3 hectare grote landgoed. De huidige eigenaar kreeg het huis in 2003 in bezit. Het is geschikt gemaakt voor het ontvangen van gasten, die op deze plek kunnen genieten van rust, ruimte en een rijke historie. Wolfswijk is een landgoed gelegen in Niel-Kranenburg in Duitsland. Tien autominuten afstand van de steden Kleef en Nijmegen dus dichtbij universiteit, hogeschool en ziekenhuizen.

Het terrein is voorzien van een beregenings-installatie, diverse fruitbomen, een grote vijver en rietvijver. De woning is aangesloten op een zuiveringssysteem, zogenoemd een Kläranlage, waarlangs vuil-water naar bezinkputten loopt en via de rietvijver gezuiverd in de grote vijver terecht komt. In de tuin staat een gerenoveerde schuur van 160 m² voor opslag van tuinmachines, fietsen, aanhangers e.d. De schuur is eveneens een goede optie voor het houden van dieren. Naast de schuur ligt een parkeerterrein voor 8 auto’s.

Restauratie
Tijdens een grondige verbouwing tussen 2003 en 2009 is het huis gerenoveerd en geschikt gemaakt als Bed & Breakfast. Alle electra, waterleidingen, stucwerk, vloeren, wanden en houten delen (kozijnen, trappen en deuren) zijn vervangen. Dubbelglas (HR ++) en isolatiewanden zijn aangebracht. Bij de ingang van de tuin zijn alle brievenbussen in een muurtje gemetseld.

Indeling:

Kelder
Onder het gehele huis is een gewelvenkelder, deels schoon metselwerk, deels gestucd. Hier bevinden zich de CV-installatie, boiler en was-/droogruimte.

Begane grond
Lange brede betegelde hal met tochtportaal, aparte ruimte voor garderobe en toilet. Werkkamer, ontbijtkamer, keuken, woonkamer (zit-, eet- en audio/video- gedeelte). Ruim en goed toegankelijk trappenhuis dat alle verdiepingen met elkaar verbindt.

Verdieping
Via het trappenhuis komt u op een ruime overloop. De verdieping heeft in totaal vier slaapkamers, een linnenkamer met wastafel. Eén slaapkamer is voorzien van een badkamer met douche, dubbele wastafel, toilet en bubbelbad. De andere drie slaapkamers zijn voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Zolder
Op de zolder zijn nog twee slaapkamers met badkamer (douche / toilet /wastafel). Er bevindt zich tevens een woonkamer met pantry.
De hele zolder voorzien van grenen parket. De karakteristieke kapbalken zijn nog steeds mooi zichtbaar. Op de zolder is veel opslag ruimte en er is de mogelijkheid om van de zolder een klein appartement te maken.

Buiten
Voor de deur zijn vier parkeerplaatsen. Achter het huis is een L-vormig overdekt terras met een open haard en een klein schuurtje.

Extra
Dit huis heeft eveneens een zonnepaneel voor het verwarmen van water in de boiler!

Maar al met al kent het geheel veel mogelijkheden! Zelfs beleggingtechnisch interessant! Komt u gerust kijken en laat u rondleiden door onze makelaars om zo de opties te bekijken!

  • 1.125 m2
  • 1 m2

Kenmerken Kranenburgerstrasse 9

Overdracht

Koopprijs€ 695.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1 m2
Woonoppervlakte1.125 m2
Inhoud4.500 m3

Bouw

SoortLandhuis
BouwvormBestaande bouw
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers14

Maandlasten

Ligging Kranenburgerstrasse 9

Vergelijkbaar woningaanbod