Skip to content

Te koop: woonhuis Voorstraat 7-7a 3401 DA IJsselstein

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 400.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop IJsselstein Voorstraat 7-7a

BELEGGERS OPGELET!!

Welkom aan de Voorstraat 7

Wij laten je graag dit in de historische binnenstad van IJsselstein gelegen beleggersobject met twee aparte, zeer net afgewerkte wooneenheden en stadstuin zien.

Het pand beschikt over een totale vloeroppervlakte van 95 m², waarvan 73 m² woonoppervlakte, verdeeld over de drie woonlagen. Achter het pand, middels een afsluitbaar hek aan de zijkant, vinden we een stadstuin grensend aan de stadsgracht van IJsselstein en liggend op het zuidoosten, daarnaast met toegang tot de kelder (1.80 meter stahoogte) met bergruimte en de opstelplaats voor de twee aparte cv-ketels. Het bruto jaarrendement van het object in verhuurde staat is ca. € 25.200,-.

APPARTEMENT 1 / BEGANE GROND
Entree via de voordeur, centrale hal. Woon- & slaapkamer, apart toilet en toegang naar de dichte keuken. De moderne keuken is uitgerust met oven, 4-pits inductiekookplaat en RVS-afzuigschouw. Via de keuken komen we in de badkamer met douche en badkamermeubel. De wanden en vloeren van het appartement zijn netjes afgewerkt.

APPARTEMENT 2 / EERSTE VERDIEPING & ZOLDER
Entree via de voordeur, centrale hal, trapopgang naar het appartement. Woonkamer met open moderne keuken, welke is uitgerust met oven, 4-pits inductiekookplaat en RVS-afzuigschouw. Apart toilet en trapopgang naar de zolder met slaapkamer en badkamer. De badkamer is uitgerust met badkamermeubel en douche. Ook dit appartement is netjes afgewerkt.

Bijzonderheden:
* Beide wooneenheden zijn voorzien van eigen CV-ketel;
* Het gehele pand is per 1 oktober leeg op te leveren;
* Het object is een gemeentelijk monument volgens besluit monument gemeentewet;
* Vanwege bovenstaande heeft het object geen energielabel;
* Het bruto jaarrendement van het object in verhuurde staat is ca. € 25.200,-;
* Bouwjaar is 1690; in de koopakte zullen aanvullende artikelen worden opgenomen inzake de leeftijd en de verkoopvoorwaarden van de woning;
* De voorgaande bestemming “Binnenstad” betreft wonen met bedrijvigheid, de huidige eigenaar heeft vergunning verkregen voor het creëren van twee wooneenheden;
* Er is van overpad gevestigd op het pad naast het pand.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 73 m2
  • 65 m2
  • 2

Kenmerken Voorstraat 7-7a

Overdracht

Vraagprijs€ 400.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte65 m2
Woonoppervlakte73 m2
Inhoud329 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1690
Dak typeZadeldak
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Voorstraat 7-7a

Vergelijkbaar woningaanbod