Skip to content

Te koop: bouwgrond Rozenkampweg 11 8161 RR Epe

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 400.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Rozenkampweg 11

Stelt u zich eens voor: u rijdt langs het mooie Apeldoornse kanaal tussen Epe en Emst en ziet aan uw linkerhand de vrije en landelijk gelegen Rozenkampweg. U wordt verwezen naar de lekkerste aardbeien uit de gehele omgeving en u treft hier een vrij perceel waar u uw droomhuis kunt laten bouwen.

Op de Rozenkampweg 11 in Epe is deze kans aanwezig! Vrij en landelijk uitzicht alom!!
Op dit perceel van bijna 1400 vierkante meter staat momenteel een oude boederijwoning met bijgebouwen die gesloopt dienen te worden voor de nieuwbouw.

Deze locatie is centraal gelegen tussen de steden Apeldoorn, Zwolle en Deventer en de snelweg A50 is binnen 5 tot 7 minuten bereikbaar.

Verkopers hebben een bodemonderzoek, asbestinventarisatie én sloopofferte geregeld. Hiermee heeft u inzicht in de kwaliteit van het perceel en de kosten die gemaakt moeten worden voor de sloop. . De huidige woning is aangesloten op alle openbare nutsvoorzieningen.

De verkopers zijn de eigenaren van de naastgelegen woning en hebben de wens dat de nieuw te bouwen woning op grotere afstand van hun huis komt te liggen dan de huidige situatie. Binnen het bouwblok van het bestemmingsplan is hier ruim voldoende plaats voor.

U mag een woning bouwen met een inhoud (bovengronds) van 750 m3 en 75 m2 aan bijgebouwen.

Heeft u interesse? Meldt u zich dan bij ons kantoor en we reiken u graag de informatie aan omtrent de bodem, sloop- en saneringskosten.

  • 1.400 m2

Kenmerken Rozenkampweg 11

Overdracht

Vraagprijs€ 400.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.400 m2

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Rozenkampweg 11

Vergelijkbaar woningaanbod