Skip to content

Te koop: woonhuis Kuipersweg 2 8161 VW Epe

Onder bod

€ 550.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Kuipersweg 2

Dicht bij het centrum van Epe, aan een verkeersluwe straat staat aan de Kuipersweg 2 een karakteristieke en sfeervolle vrijstaande woning. De woning is gelegen op een perceel van 640 m2 en beschikt over een royale aangebouwde garage met zolder. In de heerlijk ruime tuin kun je genieten van de privacy en rust die uniek is voor een zo centrale locatie in het dorp.

De in 1942 gebouwde woning is in de afgelopen jaren volledig onder handen genomen en gemoderniseerd en gerenoveerd met behoud van de sfeer van een jaren ”40 woning. Zo heeft er een herindeling plaatsgevonden op de begane grond en is er een nieuwe keuken geplaatst. Op de eerste verdieping is een dakkapel geplaatst en er is een badkamer gecreëerd. Ook is de woning grotendeels voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas.

De ruime garage was voorheen een vrijstaande stenen garage. Door de huidige bewoners is er een doorgang gebouwd die vanuit de bijkeuken toegang geeft tot de garage. Deze verbouwing is nog niet afgerond. Boven de garage bevindt zich een zolder met twee kamers, bereikbaar via een vaste trap.

We gaan even binnen kijken;
Via de entree, met trapopgang, krijgen we toegang tot de woonkamer met houtkachel. De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de bijkeuken met aansluitend het toilet en de wasruimte. Vanuit de bijkeuken kunnen we naar de hal die in verbinding staat met de garage.

Op de eerste verdieping hebben we vanaf de overloop toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer (met inloopdouche, toilet en designradiator). De twee grootste slaapkamers beschikken over inbouwkasten. Via een van de slaapkamers is door middel van een vlizotrap toegang tot de vliering gecreëerd.

  • 122 m2
  • 640 m2
  • 3

Maandlasten

Ligging Kuipersweg 2

Vergelijkbaar woningaanbod