Skip to content

Te Koop: woonhuis Elvira 44 5057 BH Berkel-Enschot

Verkocht

€ 307.500,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Berkel-Enschot Elvira 44

Wonen in een instapklare moderne verrassend ruime woning in nieuwbouwwijk Hoge Hoek dat kan nu!

Deze gezellige geschakelde woning heeft een voortuin, achtertuin met zonneterras, vrijstaande houten berging met overkapte loungeruimte en een eigen parkeerplaats op het achtergelegen mandelige afsluitbare binnenterrein. Op het voor-dakvlak is een zonnecollector aanwezig voor de zonneboiler.

Bouwjaar 2013
Inhoud ca. 470 m3
Woonoppervlakte ca. 130 m2
Perceeloppervlakte 129 m2
Mandelig binnenterrein: 1/23 onverdeeld aandeel van 945 m2

Indeling:

Begane grond:
De hal met tegelvloer biedt toegang tot de woonkamer, trapopgang, meterkast en het modern afgewerkt toilet met hangend closet en fonteintje. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een moderne keukenkastenwand en een keukenblok met een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast, magnetron/ovencombinatie en een combistoomoven , de lichte ruime ca. 5,7 brede woonkamer is aan tuinzijde gelegen en heeft een trapkast en tuindeuren. De begane grond vloer is afgewerkt met natuursteen tegels en vloerverwarming

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en een moderne badkamer. De grootste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een dakraam, 2e slaapkamers met dakraam is tevens aan de achterzijde gelegen en de 3e slaapkamer, gelegen aan de voorzijde. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer. De moderne betegelde ruime badkamer heeft een ligbad, douche, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. De open zolderruimte heeft een dakraam, wasmachineaansluiting en een laminaatvloer. In de technische ruimte is de opstelling c.v.combi-ketel, ventilatie warmteterugwin-apparatuur en zonneboiler.

Buiten:
De achtertuin grotendeels betegeld en op het noorden georiënteerd. Op de achterzijde van het perceel staat een ruime houten berging met een gezellige overkapte loungehoek. In de achterzijde van de berging is een extra brede deur aanwezig voor mogelijke stalling van een motor in de berging.

*Maandelijkse bijdrage van het mandelige binnenterrein zijn € 16,80
*De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Daamen, de Kort van Tuijl notarissen.
*In de akte van levering zal een zelf-bewoningsplicht als kettingbeding opgenomen worden.
*In de koopovereenkomst zal de volgende clausule worden opgenomen: De overdrachtsbelasting komt voor rekening koper en indien de heffingsgrondslag wordt verminderd door toepassing van artikel 13 Wet op belastingen van rechtsverkeer (WBR) dan zal koper aan verkoper wel uitkeren het verschil tussen enerzijds de overdrachtsbelasting die zonder toepassing van artikel 13 WBR verschuldigd zou zijn en anderzijds de werkelijk verschuldigde overdrachtsbelasting.

  • 130 m2
  • 129 m2
  • 3

Kenmerken Elvira 44

Overdracht

Koopprijs€ 307.500,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte129 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie130 m2
Inhoud470 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2013
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Elvira 44

Vergelijkbaar woningaanbod