Skip to content

Te koop: appartement Vliestroom 199 2401 VE Alphen aan den Rijn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 230.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Alphen aan den Rijn Vliestroom 199

Ruim appartement op de negende verdieping met drie slaapkamers, royaal balkon en subliem uitzicht

Dit appartementencomplex is gelegen in een woonwijk met groen-/speelvoorzieningen en heeft een ruime opzet van hoog -en laagbouw. Het complex is centraal gelegen in de nabijheid van uitvalswegen, openbaar vervoer alsmede winkelcentrum de “Herenhof” (ideaal voor de dagelijkse boodschappen).

Begane grond
Afgesloten entree met elektrische schuifdeur, bellentableau en brievenbussen.
U kunt de galerij bereiken via het trappenhuis of de lift.

Dit appartement beschikt over een eigen fietsenberging op de begane grond. Het formaat van de berging is 2,25 bij 3,58 meter.

Negende verdieping
Via de galerij bereikt u de entree van de woning. Ligging als één na laatste appartement aan een korte galerij.

Tochtportaal met toegang tot centrale hal, slaapkamer en meterkast (4 groepen). Centrale hal met toegang tot de woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer, toiletruimte en vaste kast met opstelling boiler (Bosch 120 liter).

Aan de voorzijde gesitueerde keuken met aansluiting voor het gasfornuis.

Separaat toilet met handwasbakje.

Badkamer met zwarte vloertegels en creme wandtegels. De badkamer is uitgevoerd met een wastafel, douchehoek en wasmachine aan- en afvoer.

Royale, lichte woonkamer met toegang tot het grote zonnige balkon. Door de ligging op de negende verdieping heeft u een prachtig uitzicht en veel privacy.

Drie ruime slaapkamers, waarvan twee aan de balkonzijde en één aan de entreezijde.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt € 168,76 per maand voor de woning aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 80,- per maand voor collectief C.V.-gebruik.

U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 92,19 (2021) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.

De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 89 m2
  • 3

Kenmerken Vliestroom 199

Overdracht

Vraagprijs€ 230.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte89 m2
Inhoud281 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1973
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Vliestroom 199

Vergelijkbaar woningaanbod