Skip to content

De Meesterplaats, bouwnummer 5

6602 GX Wijchen

Onder optie

€ 288.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Wijchen De Meesterplaats, bouwnummer 5>
  4. Koop Wijchen De Meesterplaats, bouwnummer 5

Comfortabel wonen in het centrum van Wijchen!
In het hart van het centrum, op de hoek van de Don Emanuelstraat en Oosterweg in Wijchen wordt het project de Meesterplaats gerealiseerd. Een markant gebouw met een karakteristieke uitstraling op een unieke plek. Naast het gebouw is een Albert Heijn gevestigd en op loopafstand vindt u verschillende voorzieningen. Scholen, een kerk, sportgelegenheid, kinderopvang, horeca, bioscoop, het is er allemaal.

Wijchen is een dorp in het Land van Maas en Waal. Het dorp heeft een rijke en veelbewogen geschiedenis en wordt gekenmerkt door gastvrijheid, gezellige terrassen, kastelen, rijke variatie aan winkels en gevarieerde natuur.
Op nog geen 200m afstand ligt het Wijchens meer waarlangs u een heerlijke wandeling kunt maken en genieten van de natuur. Heeft u meer behoefte aan recreatie dan is het buitengebied de Loonse Waard of recreatiegebied de Berendonck een goede uitvalsbasis.

Het treinstation van Wijchen is onlangs verbouwd en voorzien van een ondergrondse parkeergarage. Het station ligt op nog geen 500m van De Meesterplaats en staat in directe verbinding met station Nijmegen-Dukenburg en Ravenstein.

Het plan bestaat uit 16 appartementen en 2 maisonnettes verdeeld over 4 verdiepingen. Op de begane grond komen winkels of andere vormen van bedrijvigheid. De woningen variëren tussen de 69 en 180 vierkante meter. De voorgevels zijn georiënteerd op het zuidoosten en zuidwesten en hebben daarmee een zonnig balkon en veel licht in de woonkamer.

De entree van het gebouw is herkenbaar door twee gemetselde penanten. De entreehal is voorzien van een voorportaal, postkasten en een bellentableau met videofooninstallatie. Parkeren kan in de -bestaande- ondergrondse parkeergarage waar men ook een bergruimte heeft.

De woningen zijn compleet uitgerust met vloerverwarming, sanitair, tegelwerk en een keuken. De woningen worden geventileerd middels balansventilatie voor een optimale luchtkwaliteit.

KOOPSOMMEN VANAF € 219.000,= VRIJ OP NAAM

  • 85 m2
  • 2

Overdracht

StatusOnder optie
Koopprijs€ 288.000,-

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie85 m2
Inhoud265 m3

Bouw

Soortgalerijflat
Dak typesamengesteld dak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Wijchen

Gemiddelde verkoopprijs in Wijchen

Landelijk gemiddelde: € 263.725,-

Gemiddelde vraagprijs in Wijchen

Landelijk gemiddelde: € 315.850,-

Gemiddelde verkooptijd in Wijchen

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Wijchen

Landelijk gemiddelde: 7372

Gemiddeld aantal verkocht in Wijchen

Landelijk gemiddelde: 8611

Gemiddelde prijs/m2 in Wijchen

Landelijk gemiddelde: 3.140