Skip to content

Herenhuis bnr. 19

3541 HA Utrecht

Verkocht

€ 760.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Utrecht Lindehof>
  4. Herenhuis bnr. 19

Laatste kans! Het herenhuis met bouwnummer 19 is de laatste te koop staande woning van project Lindehof. Het type Herenhuis met maar liefst 179 m2 woonoppervlak is één van de eye-catchers van het project! Een zeer riante leefruimte op de begane grond die op diverse manieren in te delen is. Een heerlijke leefkeuken, ruime woonkamer of mooie speelgedeelte voor de kinderen aan jou de keuze hoe je deze woning aan jouw woonwensen laat indelen. De woning telt standaard 3 slaapkamers en een ruime zolder die eenvoudig op te delen is 2 ruime slaapkamers, washok en ruime berging. Naar verwachting wordt de woning het 2e kwartaal van 2023 opgeleverd. Belangstelling? Schrijf je in op lindehofutrecht.nl

Lindehof is een nieuwbouwproject bestaande uit 40 koopwoningen en 1 commerciële ruimte. Naar ontwerp van FARO architecten en Strootman landschapsarchitecten is een nieuw blok in het rijke ensemble van Leeuwesteyn te Leidsche Rijn bedacht.

Aan de oostzijde van Lindehof staan tien eigentijdse herenhuizen, waarvan er nog maar één te koop is! Door de gevarieerde architectuur onderscheiden we vijf varianten, elk met zijn eigen, sterke karakter. In deze royale eengezinswoningen leent de living zich uitstekend voor een sfeervolle kamer en suite. Aan de achterzijde is de begane grond bovendien uit te breiden. Boven vind je standaard drie slaapkamers. De tweede verdieping kun je laten indelen en als je dat wenst, ook met een extra badkamer! Je woont hier aan een rustige fiets-wandelroute. Op jouw eigen stoepje voor de deur kun je een fijn zitje creëren. De achtertuin op het westen maakt het plaatje helemaal af. De woning biedt een achterom, berging en een heerlijke, eigen plek onder de zon. En last but not least koop je hier een woning inclusief vaste eigen parkeerplaats!

Het project Lindehof biedt 10 herenhuizen welke ook nog verschillend zijn. Bouwnummer 19: Hoe langer je naar dit herenhuis kijkt, hoe meer de rijke detaillering in het oog springt. Een terugliggende entree met luifel. Horizontale accenten van siermetselwerk. Verticale verspringing in de gevel. Een dakkapel in dezelfde frisse kleur baksteen, als Frans balkon met artistiek hekwerk. Elegantie tot in de top.

Groen ‘lusthof’
Op de noordwesthoek ligt het ‘lusthof’: een rustige, parkachtige omgeving. Hier staat een linde, de boom waaraan dit hof zijn naam te danken heeft. Deze plek kan worden ingericht als speel- of ontmoetingsplek.

Natuurlijk zijn er verschillende aanvullende opties om jouw individuele wensen te laten uitkomen. Kortom, voor ieder wat wils.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan op de website: lindehofutrecht.nl of neem contact met ons op nieuwbouw@beumer.nl 030-6776 000.

  • 179 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 760.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte179 m2
Inhoud465 m3

Bouw

SoortHerenhuis
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Utrecht

Gemiddelde verkoopprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 2.770