Skip to content

Herenhuis bnr. 16

3541 HA Utrecht

Verkocht

€ 672.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Utrecht Lindehof>
  4. Herenhuis bnr. 16

Prognose: Oplevering is 2e kwartaal 2023.

Lindehof is een nieuwbouwproject bestaande uit 40 koopwoningen en 1 commerciële ruimte. Naar ontwerp van FARO architecten en Strootman landschapsarchitecten is een nieuw blok in het rijke ensemble van Leeuwesteyn te Leidsche Rijn bedacht.

Het project Lindehof biedt 10 herenhuizen welke ook nog verschillend zijn. Onderstaand tref je de beschrijving van deze verschillende herenhuizen:

Bouwnummer 13 en 14 (162 m2)
Kijkend vanaf links zijn dit de eerste twee herenhuizen in rij. Ze onderscheiden zich door de chique entree, die is afgeleid uit Art Deco architectuur uit de Utrechtse binnenstad: terugliggend met een fraaie betegelde boog erboven. Daarnaast is de gevel opgeluisterd met accenten in het metselwerk boven de ramen. Een statig geheel.

Bouwnummer 15, 16 en 17 (163 m2)
Deze drie herenhuizen zijn verrijkt met gevelvlakken van klamp metselwerk. Daarbij steekt het midden van de gevel door het dakoppervlak heen. Dit resulteert in prachtige verticaliteit. Ook gaaf: de huisnummers zijn in de architectuur geïntegreerd. De mooie, donkere kleur geeft je al een warm thuisgevoel als je de straat inloopt.

Bouwnummer 18 (174 m2)
Met zijn contrasterende, lichte kleur is dit herenhuis een opvallende verschijning. Grote raamvlakken versterken de strakke vormgeving. De woning staat op de knik in de gevellijn, waardoor je twee kanten op de straat in kunt kijken. Het huisnummer is al in de gevel verwerkt. Dit is een modern staaltje One of a Kind.

Bouwnummer 19 en 20 (179/161 m2)
Hoe langer je naar deze twee herenhuizen kijkt, hoe meer de rijke detaillering in het oog springt. Een terugliggende entree met luifel. Horizontale accenten van siermetselwerk. Verticale verspringing in de gevel. Een dakkapel in dezelfde frisse kleur baksteen, als Frans balkon met artistiek hekwerk. Elegantie tot in de top.

Bouwnummer 21 en 22 (163/159 m2)
Deze twee herenhuizen staan naast het lusthof. De puntgevels (bij bouwnummer 22 ook om de hoek!) voegen extra variatie toe aan het architectonische geheel van Lindehof. Ze zijn omlijst met gepoedercoat metaal. Samen met de betonnen kaders zorgen deze accenten voor een robuuste uitstraling. Een stoer én chic geheel.

Groen ‘lusthof’
Op de noordwesthoek ligt het ‘lusthof’: een rustige, parkachtige omgeving. Hier staat een linde, de boom waaraan dit hof zijn naam te danken heeft. Deze plek kan worden ingericht als speel- of ontmoetingsplek.

Natuurlijk zijn er verschillende aanvullende opties om jouw individuele wensen te laten uitkomen. Kortom, voor ieder wat wils.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan op de website: lindehofutrecht.nl

  • 163 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 672.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte163 m2
Inhoud423 m3

Bouw

SoortHerenhuis
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Utrecht

Gemiddelde verkoopprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 2.770