Skip to content

Levensloopbestendige woningen 7

2415 AC Nieuwerbrug aan den Rijn

Verkocht

€ 379.500,- Vrij op naam

RIJNDIJK WONEN NIEUWERBRUG | WONEN MET KARAKTER

Aanmelden kan via de website: rijndijkwonen.nl

Op een prachtige locatie centraal in het gezellige dorp Nieuwerbrug aan de Rijn worden de woningen van het project Rijndijk gerealiseerd. Waar vele jaren de bedrijvigheid van Francken Metaal (fase 1) en Van Schaik Transport (fase 2) plaatsvond, komt nu ruimte om mooi te wonen op een plek waar je werkelijk alles bij de hand hebt. Voorzieningen in de buurt, uitgestrekte natuur nabij, vele recreatieve mogelijkheden ‘in je achtertuin’ en ook nog eens uitstekend bereikbaar. De architectuur van de woningen heeft een knipoog naar de historie en past uiteraard bij de locatie. Wij zeggen niet voor niets… Wonen met karakter. Iets voor jou? Lees dan snel verder of meld je meteen aan als geïnteresseerde, zodat je op de hoogte blijft van het project Rijndijk.

DE LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN:
Binnen het project Rijndijk fase 1 worden twee verschillende typen woningen gerealiseerd. Aan de Hoge Rijndijk komen 2 levensloopbestendige woningen met een woon- en slaapprogramma op de begane grond. Daarnaast is op de verdieping ruimte voor een extra kamer. Handig als de (klein)kinderen komen logeren of als hobbyruimte. Daarnaast worden er aan de Korte Waarder vijf dorpswoningen gerealiseerd die ideaal zijn voor starters of herstarters. Woningen met een zeer diepe tuin, waardoor het mogelijk is de woning optioneel uit te bouwen om meer ruimte te creëren. En dan blijft er nog voldoende tuin over! Aan jou de keuze!

Kenmerken:
Met de levensloopbestendige woningen treft je een volledig woonprogramma op de begane grond die een uitkomst biedt voor de minder valide doelgroep en anticiperende senioren. Deze woningen zijn zeer energie zuinig en volledig gasloos. Verwarming middels vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen.

Bij binnenkomst treft je een ruime hal met meterkast en toilet. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een fijne slaapkamer en een badkamer voorzien van douchehoek en wastafel. Sanitair en tegelwerk is bij dit plan volledig bij de koopsom inbegrepen en kan bij de leverancier De Knikker nog aangepast worden naar wens. Denk hierbij aan een 2e toilet of een rechtstreekse toegang vanuit de slaapkamer. De woonkamer is heerlijk breed (ruim 6 meter) en tuingericht. De tuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een fietsenberging voorzien van een wandcontactdoos en lichtpunt.

Op de verdieping tref je een heerlijke 2e slaapkamer met dakkapel. De overloop bevat veel mogelijkheden tot bergruimte en biedt plek van de techniek (warmtepomp, ventilator, boiler en converter zonne-energie) en de aansluitingen voor wassen en drogen.

Bij dit woningtype is een extra dakkapel aan de achterzijde mogelijk waardoor de slaap/logeerkamer nog royaler wordt.

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
De naam zegt het al … Nieuwerbrug aan den Rijn dankt zijn bestaan aan de tolbrug die het Jaagpad tussen Utrecht en Leiden verbond. Deze historie leidt terug tot de 17de eeuw, wat je nu nog steeds in het dorp terugziet. Tegenwoordig is Nieuwerbrug aan de Rijn een prachtige woonplek, die tevens in trek is bij toeristen. De centrale ligging in de Randstad en het Groene Hart biedt vele voordelen. Uitstekende voorzieningen worden gecombineerd met uitgestrekte natuur waar je even helemaal tot rust kan komen. Uiteraard behoort een dagje op het water hier ook tot de mogelijkheden. En door de goede verbindingen zijn de grote steden als Gouda en Utrecht snel bereikbaar.

  • 95 m2
  • 2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 379.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte95 m2
Inhoud382 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas, Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Bodegraven

Gemiddelde verkoopprijs in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: 2.770