Skip to content

Waterlelie 11

2451 WH Leimuiden

Verkocht onder voorbehoud

€ 725.000,- Vrij op naam

INSCHRIJVING GESLOTEN, INSCHRIJVEN VOOR DE RESERVELIJST IS NOG STEEDS MOGELIJK!

WORDT DIT STRAKS UW NIEUWE THUISHAVEN?
Waterrijk wonen, door groen omgeven en Leiden, Amsterdam en Schiphol tegelijk dichtbij. Een droomlocatie en misschien straks wel uw nieuwe thuishaven!

THUISHAVEN NIEUWE REDE
Nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden omvat tachtig riante koopwoningen in meerdere varianten. Zowel vrijstaande als geschakelde woningen zullen in het waterrijke landschap worden gerealiseerd. Dit gebeurt zowel op de dijk als in de polder. Daarnaast heeft bijna elke woning in het project een eigen aanlegplaats, waardoor je zo met de boot op de Westeinderplassen of op het Braassemermeer bent. Fase 1 betreft de 13 vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen aan de polderkant, type Waterlelie en type Lisdodde.

TYPE WATERLELIE
Het unieke karakter van Nieuwe Rede wordt mede gevormd door de mooie variatie aan woningen. Wat dacht u van een riante vrijstaande woning op een zeer ruime kavel met een tuin rondom? Deze woning heeft prachtig grote ramen die een mooie lichtinval creëren. Een extra ruime woonkamer met grote zithoek versterkt het gevoel van rust en ontspanning, dat zo kenmerkend is voor Nieuwe Rede. De diepe tuinen op het westen bieden en prachtig vrij uitzicht op het weidse landschap. Over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, alle woningen hebben namelijk 2 plekken op eigen terrein. Uiteraard zijn er hiernaast ook nog verschillende indelingsvarianten en uitbreidingen mogelijk zodat u van deze woning echt úw huis kunt maken.

KENMERKEN
– Woonoppervlak van 161m²
– Kaveloppervlak van 532m² tot 797m² (incl. water)
– Standaard extra uitgebreide woonkamer met uitbouw en kamer en suite
– Diepe kavels aan het water met prachtig vrij uitzicht
– Gunstige ligging met overdag en ‘s avonds zon
– Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden
– Voorzien van een bodemwarmtepomp in combinatie met;
– Vloerverwarming en koeling
– 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
– Optionele ligplaats in haven op loopafstand

ZORGELOOS GENIETEN IN EEN WEIDSE EN WATERRIJKE OMGEVING
Heerlijk genieten in uw eigen ruime tuin met vrij uitzicht, tijdens een prachtige wandeling of fietstocht door de polder of op het water vanaf uw eigen ligplaats. De mooiste vaarroutes beginnen in Leimuiden, of eigenlijk al vanaf uw toekomstige aanlegplaats in Nieuwe Rede! Zodra u het anker licht in deze waterrijke omgeving, nabij de Kagerplassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen, ontdekt u de mooiste plekken vol van flora en fauna. Varen naar Leiden of zelfs Amsterdam, het kan!

CENTRAAL IN HET GROENE HART
Leimuiden vormt de noordwestelijke poort tot het Groene Hart. Het gebied staat garant voor prachtige fiets- en wandeltochten. Met haar dorpse karakter heeft Leimuiden genoeg voorzieningen waaronder diverse sportverenigingen, een nieuwe brede school en diverse winkel- en horecagelegenheden. Het fraaie nieuwe dorpshart van Leimuiden met een eigen dorpshaven wordt straks het middelpunt van gezelligheid.

STRAND EN STEDEN DICHTBIJ
Buiten het waterrijke gebied is Leimuiden ook centraal gelegen en ben je binnen 20 minuten in Amsterdam en in 30 minuten in Den Haag. Schiphol en Leiden zijn beide binnen 15 minuten te bereiken. Even naar het strand? Binnen 20 minuten zit je op het strand in Noordwijk!

VOOR IEDER WAT WILS
Nieuwe Rede zal straks een mooie variatie in woningtypen bieden. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast ook een aantal rijwoningen. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder. Het unieke plangebied aan water en polder komt steeds meer tot leven!

PLANNING
Het bouwrijp maken van de grond is inmiddels gestart. Afhankelijk van de verkoop wordt er gestreefd naar de bouw van de woningen voor het eind van dit jaar en de oplevering een jaar later. De verkoop van de volgende fase(n) met o.a. de woningen direct aan het water zullen naar verwachting Q2 2021 plaatsvinden.

INTERESSE?
Interesse in de woningen in Nieuwe Rede? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit project via het tabblad ‘contact’ op de projectwebsite, blij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en wie weet is Nieuwe Rede straks uw nieuwe thuishaven!

  • 161 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 725.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte161 m2
Inhoud635 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Jacobswoude

Gemiddelde verkoopprijs in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 2.508