Skip to content

Tichellande tussenwoning met topgevel 363

6651 SH Druten

Verkocht onder voorbehoud

€ 295.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Druten Tichellande 12 en 15>
  4. Tichellande tussenwoning met topgevel 363

In fase 15 die wat dieper in de wijk is gesitueerd, is gekozen voor rijwoningen omringd door groen, in een eigentijdse architectuurstijl die één geheel vormt door toepassing van gelijke kleuren en materialen, zoals een lichtkleurige gebakken steen en antracietkleurige keramische pannen. De schaal van de rijwoningen behoudt een prettige verhouding door incidenteel gebruik van een dwarskap. Door de gevels op woningniveau te voorzien van onderscheidende accenten ontstaat er een prettige afwisseling tussen verticaal en horizontaal verbonden kozijnen. Wie verder inzoomt op de individuele woningen in beide fasen ziet de luxe en transparante uitstraling. Kenmerkend zijn de grote raampartijen, de verdeling in de kozijnen en de details in het metselwerk. De grote raamopeningen trekken de omliggende natuur naar binnen, waardoor je niet alleen van het zonlicht, maar ook nóg meer van het groen en/of water geniet.

Indeling
Begane grond:
U betreedt de woning via de voordeur aan de voorgevel van de woning en komt binnen in de hal. Hier treft u het toilet met wandcloset en fonteintje aan en de meterkast en de trap naar de verdieping. Daarnaast geeft de hal toegang naar de woonkamer met open keuken aan de straatzijde van de woning. De indeling van dit woningtype is zodanig dat u net wat extra ruimte in de keuken heeft. De trapkast is vanuit de woonkamer bereikbaar en biedt extra bergruimte. Optioneel heeft u de mogelijkheid om de woning nog uit te breiden.

1e verdieping:
U komt via de trap terecht op de overloop, hier treft drie slaapkamers aan, natuurlijk is hier ook de badkamer te vinden, standaard voorzien van inloopdouche, wandcloset en wastafel. Optioneel kunt u deze naar eigen wens aan laten passen.

2e verdieping
Met de vaste trap komt u op de 2e verdieping. De hoge nok maakt vele indelingen mogelijk op deze verdieping. Standaard treft u hier een ruime berging aan met de warmtepomp, het warmte terugwinsysteem en de wasmachine opstelling. Optioneel is een indeling met meerdere kamers mogelijk

Tuin is gelegen op het zuiden met een achterom.

Woonoppervlakte ca. 122 m2, inhoud ca. 469 m3, perceel ca. 122 m2

Koopprijs €295.000,00 vrij op naam.

  • 122 m2
  • 126 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 295.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte122 m2
Inhoud469 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Druten

Gemiddelde verkoopprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Druten

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Druten

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Druten

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Druten

Landelijk gemiddelde: 2.770