Skip to content

Ticheldreef 119

6651 SH Druten

Verkocht onder voorbehoud

€ 389.000,- Vrij op naam

De comfortabele levensloopbestendige semi-bungalows, van het type twee-onder-één-kap, zijn helemaal voorbereid op de toekomst. Wonen, slapen, baden en koken: het kan allemaal gelijkvloers. Standaard beschikken de woningen over een slaapkamer en badkamer op de begane grond met op de verdieping twee (slaap)kamers. De woningen zijn flexibel in te delen naar een indeling die bij jou past en er zijn vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Indeling
Begane grond:
U betreedt de woning vanaf de voorzijde, u komt binnen in een ruime hal, vanuit de hal is het separate toilet met wandcloset en fonteintje bereikbaar, de berging is zowel van buiten als van binnenuit bereikbaar hier treft u dewasmachine opstelling aan, de badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en wandcloset en bevindt zich naast de ruime slaapkamer (3,6 x 4,33), via de hal bereikt u vervolgens de royale woonkamer van ca. 45 m2 met open keuken. Optioneel heeft u de mogelijkheid om de keuken te verplaatsen en om de woning nog uit te breiden.

1e verdieping:
U komt via de trap terecht op de overloop, op deze verdieping treft u nog twee slaapkamers met een prima maatvoering aan, tussen deze twee slaapkamer ligt een bergruimte die optioneel kan worden omgebouwd tot een (extra) badkamer

Vliering
Via een vlieringzolder trap bereikt u de vliering waar u nog volop bergruimte heeft. Hier treft u de warmte terugwin installatie aan.

Tuin is gelegen op het zuiden met achterom

Woonoppervlakte ca. 137 m2, inhoud ca. 555 m3, perceel vanaf 279 m2

In Tichellande-Druten is het weergaloos mooi wonen: Aan de rand van de natuur en toch met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit je woning loop je zo naar de uiterwaarden van de rivier De Waal. Hier, op de slingerende dijken met prachtig uitzicht over het rivierenlandschap is het geweldig mooi struinen, fietsen, wandelen en skaten. Doordat de wijk geen doorgaande wegen krijgt woon je hier rustig. In Tichellande heerst een dorpse sfeer waar bewoners elkaar kennen en kinderen zich vrij en veilig voelen. Jong en oud, huurders en kopers in een rij, tweekapper of vrijstaand: De sociale samenhang in Tichellande is groot door de diversiteit aan woningen én bewoners. In de wijk wordt al volop gewoond: loop er eens doorheen en ervaar zelf de gemoedelijke sfeer.

Koopsom € 389.000,00

  • 137 m2
  • 279 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 389.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte137 m2
Inhoud555 m3

Bouw

SoortBungalow
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Druten

Gemiddelde verkoopprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Druten

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Druten

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Druten

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Druten

Landelijk gemiddelde: 2.770