Skip to content

Eindvorst 31

6651 SV Druten

Verkocht

€ 299.000,- Vrij op naam

In fase 15 die wat dieper in de wijk is gesitueerd, is gekozen voor rijwoningen omringd door groen, in een eigentijdse architectuurstijl die één geheel vormt door toepassing van gelijke kleuren en materialen, zoals een lichtkleurige gebakken steen en antracietkleurige keramische pannen. De schaal van de rijwoningen behoudt een prettige verhouding door incidenteel gebruik van een dwarskap. Door de gevels op woningniveau te voorzien van onderscheidende accenten ontstaat er een prettige afwisseling tussen verticaal en horizontaal verbonden kozijnen. Wie verder inzoomt op de individuele woningen in beide fasen ziet de luxe en transparante uitstraling. Kenmerkend zijn de grote raampartijen, de verdeling in de kozijnen en de details in het metselwerk. De grote raamopeningen trekken de omliggende natuur naar binnen, waardoor je niet alleen van het zonlicht, maar ook nóg meer van het groen en/of water geniet.

Aan de rand van het plan met vrij uitzicht naar de dijk, worden deze ruime tussenwoningen gebouwd. Met een extra brede maatvoering, waardoor u nog meer ruimte heeft. Daarnaast een optimale tuin op het westen.

Indeling
Begane grond:
U betreedt de woning via de voordeur aan de voorgevel van de woning en komt binnen in de hal. Hier treft u het toilet met wandcloset en fonteintje aan en de meterkast en de trap naar de verdieping. Daarnaast geeft de hal toegang naar de woonkamer met open keuken aan de straatzijde van de woning. De indeling van dit woningtype is zodanig dat u net wat extra ruimte in de keuken heeft. De trapkast is vanuit de woonkamer bereikbaar en biedt extra bergruimte. Optioneel heeft u de mogelijkheid om de woning nog uit te breiden.

1e verdieping:
U komt via de trap terecht op de overloop, hier treft drie slaapkamers aan, natuurlijk is hier ook de badkamer te vinden, standaard voorzien van inloopdouche, wandcloset en wastafel. Optioneel kunt u deze naar eigen wens aan laten passen.

2e verdieping
Met de vaste trap komt u op de 2e verdieping. De hoge nok maakt vele indelingen mogelijk op deze verdieping. Standaard treft u hier een ruime berging aan met de warmtepomp, het warmte terugwinsysteem en de wasmachine opstelling. Optioneel is een indeling met meerdere kamers mogelijk

Tuin gelegen op het westen met achterom.

Woonoppervlakte ca. 136 m2, inhoud ca. 503 m3, perceel 173 m2

Koopsom € 299.000,00 vrij op naam

  • 104 m2
  • 173 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 299.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte104 m2
Inhoud503 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Druten

Gemiddelde verkoopprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Druten

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Druten

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Druten

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Druten

Landelijk gemiddelde: 2.770