Skip to content

Tussenwoningen Special 25

6846 DX Arnhem

Verkocht

€ 368.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Arnhem Westhof>
  4. Tussenwoningen Special 25

Heb je jouw oog laten vallen op deze 3-laagse Tussenwoning Speciaal in de door prachtig groen omsloten wijk Westhof? Begrijpelijk! In dit extra ruime Scandinavisch ogende huis van 5,7 meter breed kom je thuis in een woning waar warmte en rust centraal staan. Met een woonoppervlakte van 143 m2 en 3 slaapkamers biedt bouwnummer 025 je een heerlijke woonruimte. Niet gek dat je jezelf al ziet relaxen op de bank wanneer de kids nog even doorspelen in de heerlijke tuin op het noorden. Heb jij al verhuiskriebels?

Heerlijk thuis zijn
Na een lange dag werken rijd je Westhof binnen. Heerlijk dat je de auto kunt parkeren zonder je zorgen te maken of er nog wel plek is. Genietend van het kleurrijke palet dat de huizen in de straat samen vormen, stap je je huis binnen. Je schopt je schoenen uit in de gang, loopt voorbij het toilet en opent de deur naar de gezellige woonkamer. Eerst even een kop koffie halen in de keuken aan de voorzijde van de woning voordat je jezelf op de bank nestelt. Goed boek, tijdschrift of spannende film. Waar heb jij vanavond zin in?

Op de eerste verdieping tref je 3 slaapkamers aan. In welke kamer ga jij je nachtrust pakken? Ook heeft deze etage een badkamer met toilet en een douche, waar je de lange dag van je kunt afspoelen. De ruime zolderverdieping biedt volop mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een logeerkamer, yogaruimte of thuiswerkkantoor. Heb jij al een idee wat het wordt?

  • 144 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 368.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte144 m2
Inhoud531 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Arnhem

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 2.770