Skip to content

Minervasingel (bwnr. 022)

6846 GA Arnhem

Beschikbaar

€ 349.500,- Vrij op naam

Het comfortabele 4-kamerappartement met bouwnummer 022 heeft een oppervlakte van circa 103 m2 en ligt op de 4e verdieping. Alleen, met zijn tweeën of als gezin. In dit heerlijke appartement is ruimte genoeg!

Schuytgraaf, Arnhem in de Betuwe. Een wijk met veel groen en water. Een gezellige en compacte wijk met alle voorzieningen, zoals winkels, een wijkcentrum, een gezondheidscentrum, scholen en Station Arnhem Zuid. Met de trein ben je vanaf hier in een paar minuten in het centrum van Arnhem. Kortom: een wijk waar het aangenaam wonen is.

De 4 4-kamer appartementen van Parkpaviljoen Wilgenvliet, vind je op de 2e tot en met de 5e verdieping. Gelegen op het noordwesten, met uitzicht over het water en groen dat dit appartementencomplex omringt. Door de drie slaapkamers zijn dit ideale appartementen voor gezinnen met jonge kinderen. En zeker ook voor mensen waarvan de kinderen niet meer thuis wonen maar die toch regelmatig logees krijgen. Bovendien is het grote voordeel van een appartement, dat je niet de zorg hebt om een tuin. En als je op vakantie gaat, dat je de deur zo achter je dicht kan trekken.

De woonkamer met open keuken in dit appartementstype is 37 m2. De vele ramen rondom maken het een licht appartement. De keuken, in een hoekopstelling, is voorzien van aansluitingen voor elektrisch koken, de koelkast en de vaatwasser. Vanzelfsprekend ontbreekt ook hier een balkon niet. Dat biedt je 8 m2 buitenruimte, genoeg om een terrastafel voor vier personen te plaatsen! Via de royale entreehal ( 12 m2) ga je naar de drie slaapkamers. De grootste daarvan heeft een oppervlakte van 15 m2, de andere twee zijn ongeveer 10 tot 12 m2 groot. De badkamer is hier 6 m2 groot. Een douche, tweede toilet en wastafel behoren bij de inrichting ervan. Bij een groter appartement hoort ook meer bergruimte: die is hier maar liefst 6 m2 groot. Daar kun je dus aardig wat in kwijt.

  • 103 m2

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 349.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte103 m2
Inhoud257 m3

Bouw

SoortPortiekflat
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Arnhem

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 2.770