Skip to content

De Clomp

3704 Zeist

Verhuurd

€ 960,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Huur Zeist De Clomp>
  4. Huur Zeist De Clomp

Schrijf je snel in voor de laatste appartementen in De Clomp te Zeist! De appartementen worden in november opgeleverd en zijn dus bijna per direct te betrekken.

Wonen in De Clomp staat voor comfortabel wonen met àlles wat je nodig hebt aan voorzieningen in jouw buurt. Of het nu de huisarts, fysiotherapeut, sporten of je dagelijkse boodschappen betreft, alles vind je op een steenworp afstand. Maar De Clomp biedt met de Grift en de nabijheid van het Utrechts Landschap met haar weelderige landgoederen ook een overdaad aan groen om te recreëren.

Het driekamerappartement heeft een woonoppervlakte van 75 m2 en beschikt over 2 riante slaapkamers. De volledige moderne betegelde badkamer is voorzien van een riante inloopdouche en brede wastafel. Vanwege de ligging op de 2e etage kijk je vrij uit. De ligging van het balkon is zuid-oost. Kortom vanaf ‘s ochtends vroeg tot de gehele dag heb je de zon op het balkon. Uiteraard zorgt dit ook voor een mooi licht appartement door de grote raampartijen.

De Clomp ligt in de stad Zeist. Al eeuwenlang wordt Zeist geroemd om de combinatie van haar prachtige landschap en centrale ligging. Zeist, met haar ruim 60.000 inwoners, ligt in het hart van het land. Dicht bij Utrecht en perfect bereikbaar door haar eigen station, uitvalswegen naar de A12 en A28 en goede busverbindingen. Ook beschikt Zeist over een uitgebreid fietspadennetwerk. Vanuit De Clomp is het centrum van Zeist slechts 10 minuten fietsen.

De Clomp is gelegen in de wijk Zeist-West, een groen en ruim opgezette wijk rustig van aard met een goed voorzieningenniveau. De woningen worden november 2019 opgeleverd.

Schrijf je direct in op de projectwebsite wonenindeclomp.nl en wij informeren je direct over de mogelijkheden.

  • 75 m2
  • 2

Overdracht

StatusVerhuurd
Huurprijs€ 960,-

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie75 m2
Inhoud195 m3

Bouw

Soortgalerijflat
Dak typeplat dak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging