Skip to content

Kattenkruidweg 29

3541 RT Utrecht

Onder optie

€ 1.310,- Per maand

Nieuwbouw huren zonder te hoeven wachten? Dat kan in fase 1 van het nieuwbouwproject Laurierkwartier te Utrecht. De eerste 11 woningen van dit project worden naar verwachting juli 2021 opgeleverd! Zodra de woningen uit fase 1 zijn opgeleverd is de binnentuin en parkeergarage nog niet gereed. Deze zijn naar verwachting eind 2021/begin 2022 gereed.

De 11 woningen zijn gelegen in de populaire woonwijk Hoge Weide te Utrecht. Leidsche Rijn Centrum heb je op loopafstand, Utrecht stad op fietsafstand en een goede ontsluiting op de snelwegen A2 en A12. Wat wil je nog meer?

Schrijf je in op hureninlaurierkwartier.nl

Het type Esdoorn laat zich als volgt omschrijven:
De 11 ruime vrije sector eengezinswoningen variëren in oppervlakte tussen 126– 133 m2 en hebben 3 slaapkamers. De woningen hebben een ruime voortuin en een achtertuin met berging. Hier kun je heerlijk zitten lezen en spelen kinderen fijn buiten.

De woningen hebben een heerlijke leefkeuken voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, Inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie). Vanuit de ruime woonkamer stap je via de schuifpui zo de tuin in. Doordat de tuinen grenst aan de binnentuin grenzen geniet je van het groen om je heen en kunnen kinderen veilig zelfstandig spelen. De ruime leefkeukens bevinden zich aan de voorzijde van de woningen. Op de eerste verdieping vind je de drie slaapkamers en de badkamer met luxe sanitair (toilet, douche, bad, dubbele wastafel en spiegel). Vier woningen hebben dankzij de riante dakkapel op zolder een extra grote zolderverdieping. Maak hier een extra werk- of hobbykamer van, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ook hebben al deze woningen zonnepanelen waarvan de opgewekte energie ten goede van de huurders komt, zo heb je dus een lagere energierekening.

Alle woningen hebben een achtertuin en grenzend aan een prachtige gemeenschappelijke binnentuin. De binnentuin heeft van alles te bieden: een plek waar ruimte is om elkaar te ontmoeten, samen te eten bij een van de picknickbanken, te tuinieren, te spelen, te bewegen, of te genieten van de zon en het groen. Hier zit je heerlijk alleen óf samen met je buren van het zonnetje en een koffie of een wijntje te genieten.

Kenmerken voor het project Laurierkwartier is een stedelijk bouwblok, bestaande uit verschillende woningen met veel diversiteit en accenten in de gevels. Het hoekpand, gelegen op de kruising tussen de Laurierweg en de Rijnkennemerlaan, heeft een markante uitstraling door zowel zijn architectuur als door de functie van hoofdentree met een prominente trap richting de binnentuin.

De woningen van project Laurierkwartier zijn zeer duurzaam en energiezuinig dat onder meer tot uitdrukking komt door een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) lager dan 0 mede door de vloerverwarming, zonnepanelen en goede isolatie.

Project Laurierkwartier ligt in Hoge Weide, een nieuwe buurt in het populaire Leidsche Rijn. Hier woon je tussen parken, op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum en op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Utrecht. Leidsche Rijn heeft een stads aanbod van winkels, cultuur en goede restaurants, maar ook ruimte om te spelen, te groeien, te sporten, te leven. En verrassend veel leuke plekken voor jong en oud!

Schrijf je snel in voor één van de schitterende woningen in dit project.

  • 126 m2
  • 3

Overdracht

StatusOnder optie
Prijs€ 1.310,- Per maand

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte126 m2
Inhoud327 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Utrecht

Gemiddelde verkoopprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 2.770