Skip to content

Haarrijn

3543 MA Vleuten

Beumer Vleuten - De Meern
Neem contact met mij op

0 vrij van 600

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Vleuten Haarrijn

IN VOORBEREIDING: Haarrijn: Landelijk, waterrijk en gevarieerd!
Let op! Momenteel is er nog geen brochure of specifiekere informatie beschikbaar.

Dat vind je niet snel meer in Utrecht: een plek waar je dorps en landelijk kunt wonen, maar wel in een prettige nieuwbouwwoning of appartement. Perfect aangesloten op de A2 en met de prachtige Haarrijnseplas naast de deur. Dat is wonen in Haarrijn.

Water en groen bepalen de sfeer van Haarrijn. Landelijk maar met veel variatie. Met veel openbare ruimte, ruime kavels met twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen, appartementen op het strand en woningen direct aan en op het water. Ook is in Haarrijn ruimte voor het bouwen van uw droomwoning op een vrije kavel. Uiteindelijk komen er ongeveer 662 woningen in Haarrijn. Tussen de woonbuurt en de A2 komt een klein bedrijventerrein (12 ha.) met geluidswering.

Voorzieningen in Haarrijn:
In Haarrijn bouwen we ongeveer 662 woningen en een basisschool met kinderopvang. In het dorp Vleuten kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en andere voorzieningen. Recreëren en zwemmen kan op loopafstand in de Haarrijnseplas en verder biedt het aangrenzende Máximapark veel vertier op het gebied van recreatie en sport.

Ligging en bereikbaarheid:
Haarrijn wordt gevormd door een relatief lange smalle strook in het uiterste noordwesten van Leidsche Rijn, parallel aan de A2. Het grenst aan het landelijk gebied van Haarzuilens (Wielrevelt) en praktisch alle woningen bieden straks uitzicht op het water van de Haarrijnseplas. Haarrijn heeft een directe aansluiting op de A2 en de Zuilense Ring. Via de Maarssenseweg ben je met de auto of fiets snel in Vleuten.

Planning:
Naar verwachting gaan de eerste woningen in Haarrijn in 2020 in de verkoop.

  Kenmerken Haarrijn

  Overdracht

  Prijs
  StatusIn voorbereiding

  Oppervlaktes en inhoud

  Geen eigenschappen

  Overig

  Geen eigenschappen

  Bouwtypes Haarrijn

  Maandlasten Haarrijn

  Ligging project 'Haarrijn'