Skip to content

De Kroon op Leeuwesteyn

3541 HK Utrecht

0 vrij van 30

Project website

€ 370.000,- t/m € 965.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Utrecht De Kroon op Leeuwesteyn

BINNENKORT IN DE VERKOOP:

Naar verwachting start de verkoop van de koopwoningen december 2021.

Heb je interesse in een van de woningen in dit nieuwbouwproject? Meld je dan aan via de website: nieuwbouwinleeuwesteyn.nl als geïnteresseerde. Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je met regelmaat een nieuwsbrief en ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen richting start verkoop.

De Kroon op Leeuwesteyn: Schitterend wonen!

In Leidsche Rijn, aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht, verrijst een nieuwe en karaktervolle woonbuurt met 30 koopwoningen. De Kroon op Leeuwesteyn, bestaat uit 24 eengezinswoningen en 6 beneden-bovenwoningen met een typische Utrechtse uitstraling. Stuk voor stuk schitterende stadswoningen met een knipoog naar de art deco.

Schitterende woningen
Van Jade tot Diamant. De 24 stadswoningen en 6 beneden- bovenwoningen zijn stuk voor stuk pareltjes. Van een royale eengezinswoning met ruimte voor een thuiswerkplek tot een heerlijke bovenwoning mét privé-tuin. En wat te denken van een eigen parkeerplek in de stallingsgarage? Alle woningen zijn even bijzonder maar hebben unieke eigenschappen. Welk type past bij jou?

Groene keuzes
De Kroon op Leeuwesteyn is een toekomstbestendig plan met een bijzonder duurzaam thema. De groene binnentuin is niet alleen mooi, maar houdt ook rekening met de steeds drogere zomers. Alle woningen hebben een uitgekiend energieconcept en een gezond leefklimaat. Daarnaast maak je ook nog eens gratis gebruik van een deelauto. Ontdek de voordelen van duurzaam wonen.

De groene binnentuin vormt het hart van deze nieuwe buurt en is een fijne plek voor het gezellige buitenleven. De organische lijnen van de tuin sluiten aan op de privé-tuin van de woning. En kies je voor de woning met een dakterras, dan geniet je op meerdere momenten van de dag van de zon. Alle woningen zijn energiezuinig, hebben een uitgekiend energieconcept en een gezond leefklimaat. Je parkeert je auto in de stallingsgarage die volledig aan het zicht is onttrokken. Leeuwesteyn is een autoluwe en kindvriendelijke wijk en ligt dicht bij de Dafne Schippersbrug. Dé fietsroute naar hartje Utrecht. In De Kroon op Leeuwesteyn komen gezond en stedelijk leven samen.

Hier kom je écht thuis!

  • 57-258 m2
  • 46-204 m2
  • 148-663 m3

Kenmerken De Kroon op Leeuwesteyn

Overdracht

Prijs€ 370.000,- t/m € 965.000,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud148-663 m3
Woonoppervlakte57-258 m2
Perceeloppervlakte46-204 m2

Overig

Project websiteDe Kroon op Leeuwesteyn

Bouwtypes De Kroon op Leeuwesteyn

Maandlasten De Kroon op Leeuwesteyn

Ligging project 'De Kroon op Leeuwesteyn'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

343.038

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

69%

20% NL

23%

20% NL

8%

20% NL