Skip to content

Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

6663 SE Lent

7 vrij van 13

Project website

€ 529.000,- t/m € 665.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Lent Op de Terp appartementen – Lents Buiten – Gemeente Nijmegen

LENTS BUITEN – APPARTEMENTEN OP DE TERP – IN AANBOUW – NOG SLECHTS ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR

Sluit uw ogen en stelt u zich voor…
“Na een fijne dag fietst u de Waalbrug over en nadert u De Stelt-Zuid. U trotseert de wind langs de Waal op de Bemmelsedijk. De wind gaat liggen zodra u de wijk in fietst, hij neemt plaats voor de heerlijke geur van de bloesem van de fruitbomen. U ontspant direct, en laat de hectiek van alledag achter u. De rust van de natuur omarmt u. U hoort kinderen spelen op straat en uw buurtgenoten maken een praatje en zwaaien vriendelijk als u langsfietst. Met een buitengewoon gevoel van geluk stap u van u fiets. U bent thuis in Lents Buiten.”
Ziet u het al voor u?
Bent u op zoek naar een appartement en wilt u niet al te lang meer wachten?
Dan bieden de laatste appartementen binnen dit project u een fantastische gelegenheid om deze wens in vervulling te laten gaan. De bouw is namelijk al in volle gang, dus wat houdt u nog tegen?

Binnen Lents Buiten wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van de appartementen Op de Terp. Deze appartementen bieden de toekomstige bewoners unieke plek om thuis te komen en te ontspannen. Veel kopers gingen u al voor en kozen voor één van de appartementen op deze bijzondere locatie. Het beste van twee werelden komt hier samen. Op de Terp kunt u volop genieten van de natuur met de voorzieningen van de stad binnen handbereik.

Op dit moment zijn er nog enkele 3-kamerappartementen beschikbaar.
Deze royale appartementen zijn gesitueerd op de 1e en 2e woonlaag en bieden voor elk wat wils.
De woonoppervlaktes variëren van 116 tot en met 140 m2 en ieder appartement heeft zijn eigen unieke uitzicht.
Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en separate berging in de stallingsgarage.
Uniek aan deze appartementen zijn de royale en zonnige buitenruimtes!
Uw nieuwe appartement wordt in de basis al luxe afgewerkt met onder andere plafondhoge deuren en sanitair van het merk Villeroy & Boch.
Uw keuken zoekt u zelf naar wens uit bij onze één van onze projectleveranciers. U ontvangt hiervoor een royale Siematic keukencheque.

Geïnteresseerd?
We kijken er naar uit alle ins en outs van deze mooie appartementen met u te delen tijdens een persoonlijk verkoop- en informatiegesprek.

  • 116-140 m2
  • 348-420 m3

Kenmerken Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

Overdracht

Prijs€ 529.000,- t/m € 665.000,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud348-420 m3
Woonoppervlakte116-140 m2

Bouw

Start bouw1 juni 2020

Overig

Project websiteOp de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

Bouwtypes Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

7 vrij van 13

Op de Terp - luxe appartementen - Lents Buiten

€ 399.000,- t/m € 1.479.000,-

Op de Terp omvat 41 hoogwaardige appartementen in drie kleinschalige appartementengebouwen. Als drie ware diamanten zullen zij de noordoever van de Waal sieren. Appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht, buiten een royaal terras en dan dat uitzicht. In één van deze luxe appartementen woont u straks tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard of aan de eindeloze dijk. En dat op slechts 5 minuten fietsen van de historische binnenstad van Nijmegen!

De appartementen zijn al in aanbouw.
Het zijn drie bijzondere gebouwen met speels afgevlakte hoeken. Ze voegen zich als vanzelf naar het landschap. De vormgeving zorgt voor schitterende zichtlijnen over de rivier, maar ook vanuit de wijk blijf je prachtige vergezichten houden dankzij de doordachte architectuur.

– Droomt u van eindeloze vergezichten vanuit uw woonkamer? Op uiterwaarden, rivier, stuwwal of de historische binnenstad van Nijmegen en de iconische Waalbrug?
– Houdt u van wandelen en fietsen over eindeloze dijken of door velden, of houdt u van de dynamiek van stad en prikt u graag een vorkje in één van de vele toprestaurants in de binnenstad?
– Wilt u onderhoudsvrij en energiezuinig wonen in een luxe appartement?
Dan bent u dé match voor één van de appartementen van Lents Buiten.

Omgeving:
Lents Buiten is de naam van het project van de ontwikkelingscombinatie AM/VanWonen. Tussen het oude tuindersdorp Lent en de nieuwe Bemmelsedijk creëren zij een bijzondere woonbuurt. U kijkt op de Ooijpolder, de boomgaard, de stuwwal, of richting de Waalbrug en de altijd levendige Waalkade.

De woningen van Lents Buiten zijn ontwikkeld met een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en het natuurinclusief bouwen zorgt er voor dat de woningen perfect zullen passen in het bijzondere landschappelijke karakter van de nieuwe woonbuurt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact ons op, in een vrijblijvend gesprek leggen wij graag de mogelijkheden uit.

  • 82-274 m2 Woon opp.
  • 246-822 m3 Inhoud

Maandlasten Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

Ligging project 'Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen'