Skip to content

Den Elt Ewijk

6644 EA Ewijk

Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen
Neem contact met mij op
Project website

0 vrij van 22

Project website

€ 370.000,- t/m € 640.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Ewijk Den Elt Ewijk

START VERKOOP DONDERDAG 1 APRIL 2021 OM 12:00 UUR! SCHRIJF JE NU ALVAST IN VIA DE PROJECTWEBSITE EN BLIJF OP DE HOOGTE.

Ruim wonen in het hart van het gezellige dorp Ewijk? Met nieuwbouwproject Den Elt komen er prachtige vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige (semi)bungalows bij! De verwachting is dat de woning in april 2021 in de verkoop gaan, maar je kunt je alvast inschrijven via de projectwebsite om op de hoogte te blijven.

DEN ELT EWIJK
Met het project Den Elt worden in totaal 22 prachtige woningen gerealiseerd, in de vorm van zowel vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen als levensloopbestendige woningen. Het plan is ruim opgezet met veel aandacht voor groen en riante kavels. De woningen zullen qua uitstraling mooi aansluiten bij de omgeving van Ewijk. Alle voorzieningen liggen vlakbij als je hier woont: van een supermarkt, apotheek en kledingwinkels tot een basisschool, kinderdagopvang en sportverenigingen.

KINDVRIENDELIJK EN GOED BEREIKBAAR
Den Elt ligt in een kindvriendelijke omgeving. De wijk is ruimtelijk opgezet, met weinig doorgaand verkeer en veel groen en speelgelegenheden. Door de nabijheid van de snelwegen A50 en A73 is de ontsluiting in alle windrichtingen goed. Je bent altijd snel op je plek van bestemming, of dit nu Nijmegen, Arnhem, Wageningen of een andere plaats is!

TIP: PLAN ALVAST EEN AFSPRAAK MET LIV HYPOTHEKEN!
Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is voor jou? Het is goed om dit helder te hebben voordat de verkoop van start gaat. Je kunt je hierover laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. Onderdeel van het LIV-concept is LIV Hypotheken. De LIV-hypotheekadviseurs kennen alle details van dit project en kunnen jou optimaal begeleiden in het gehele proces.

INTERESSE?
Wil je als eerste op de hoogte zijn als er nieuws is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite. Je ontvangt het nieuws dan altijd als eerste in je mailbox!

  • 110-200 m2

Kenmerken Den Elt Ewijk

Overdracht

Prijs€ 370.000,- t/m € 640.000,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte110-200 m2

Overig

Project websiteDen Elt Ewijk

Bouwtypes Den Elt Ewijk

Maandlasten Den Elt Ewijk

Ligging project 'Den Elt Ewijk'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

17%

20% NL

43%

20% NL

39%

20% NL

Aantal inwoners

In de gemeente

25.424