Skip to content

Rosariopark

5104 HW Dongen

0 vrij van 0

Project website

€ 305.000,- t/m € 539.500,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Dongen Rosariopark

Wij presenteren u graag het project ‘Rosariopark’ te Dongen.

START VERKOOP
Op zaterdag 4 april a.s. start de verkoop van de 19 woningen in het Rosariopark. Wij willen u er op wijzen dat het verkoopevenement in de Cammeleur niet doorgaat. In plaats daarvan kunt u de verkoopbrochure digitaal aanvragen op de projectwebsite. Op de projectwebsite dient u het aanvraagformulier volledig in te vullen. Als u uiterlijk op vrijdag 3 april de brochure heeft aangevraagd via de projectwebsite, ontvangt u deze op zaterdag 4 april per post of in uw mailbox. Vanaf maandag 6 april kunt u de brochure en overige verkoopdocumentatie bij Kanters Garantiemakelaars of bij Van den Bosch Makelaars opvragen.

EEN MOOI PLAN
De Bunte Vastgoed Zuid ontwikkelt op het huidige terrein van Garagebedrijf Caron een nieuw woonparkje met verschillende type woningen, te weten:
* 4 Twee-onder-een-kapwoningen
* 2 Vrijstaande woningen
* 2 Penthouses
* 11 Appartementen

Inmiddels zijn de verkoopprijzen vastgesteld en kunnen wij u de eerste vanaf-prijzen melden. Een volledige prijslijst met alle verkoopprijzen per bouwnummer is vanaf 4 april a.s. beschikbaar.

– APPARTEMENTEN vanaf € 305.000,- VON.
– TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN vanaf € 359.500,- VON.
– VRIJSTAANDE WONINGEN vanaf € 459.500,- VON.
– PENTHOUSES vanaf € 539.500,- VON.

De bestaande opstallen van voormalig garagebedrijf Caron worden gesloopt en de huidige ontsluitingsweg ter hoogte van Rosariopark 26 wordt verlengd zodat er een nieuwe straat ontstaat waaraan de 6 grondgebonden woningen zijn gelegen. Aan de nieuwe straat komen tevens de parkeerplaatsen voor de bewoners en bezoekers van de 2 vrijstaande woningen en de 4 twee-onder-een-kapwoningen.

In het ontwerp is rekening gehouden met de monumentale beuk en deze blijft gehandhaafd en wordt volledig in het plan geïntegreerd. Achter de rode beuk wordt een groene, parkachtige zone aangelegd. In deze zone wordt het appartementencomplex met in totaal 11 appartementen en 2 penthouses gerealiseerd. De bergingen komen inpandig en het parkeerterrein voor de bewoners van de appartementen bevindt zich aan de achterkant van het complex.

Wie als bezoeker van Dongen via de onderdoorgang in het appartementengebouw bij de rotonde aan de Middellaan het Rosariopark betreedt, wacht een aangename verrassing. Midden in het levendige dorp ligt namelijk dit mooie woongebied in een oase van groen en rust. Met de realisatie van een appartementengebouw en zes grondgebonden woningen wordt een lange periode van ontwikkelen en bouwen aan het Rosariopark afgerond. Na de beëindiging van de bedrijfsactiviteiten van het plaatselijke garagebedrijf kan het plangebied nu zijn voltooiing krijgen.

Het centrum van Dongen bevindt zich op loopafstand van uw nieuwe woning op het Rosariopark. Aan onder andere de Hoge Ham en op het Looiersplein vind u een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. Daarnaast kunt u elke dag terecht bij de sociaal-culturele ontmoetingsplek De Cammeleur voor bijvoorbeeld theatervoorstellingen of cursussen en workshops.

  Kenmerken Rosariopark

  Overdracht

  Prijs€ 305.000,- t/m € 539.500,-

  Oppervlaktes en inhoud

  Geen eigenschappen

  Overig

  Project websiteRosariopark

  Bouwtypes Rosariopark

  Maandlasten Rosariopark

  Ligging project 'Rosariopark'