Skip to content

De Blauwe Wilgen - fase 3

6846 AB Arnhem

0 vrij van 0

Project website

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Arnhem De Blauwe Wilgen – fase 3

IN VOORBEREIDING

Goed nieuws in Arnhem! Na de succesvolle verkoop van fase 1 en 2 start op woensdag 20 mei 2020 de verkoop van De Blauwe Wilgen fase 3!

Van 18:30 tot 19:30 uur bent u van harte welkom bij Infocentrum Schuytgraaf (Pallas Atheneplein 6846), daar staan de teams van Roel Willemsen Makelaars en Strijbosch Thunnissen u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start van de verkoop vindt u alle informatie op deze projectwebsite. Daarnaast kunt u zich tot woensdag 27 mei, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaar.

Graag tot woensdag 20 mei!

Het aanbod bestaat uit 32 prachtige nieuwbouwwoningen:

+ 12 twee-onder-één-kap woningen
+ 10 hoekwoningen
+ 10 tussenwoningen

Deze energiezuinige woningen worden zéér compleet opgeleverd:

+ Inclusief keukencheque
+ Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
+ Inclusief gemetselde berging
+ Gasloos wonen (stadsverwarming)
+ Duurzaam en energiezuinig
+ Veel keuze- en indelingsmogelijkheden

Buiten leven aan de uiterwaarden.
Wilgenvliet ligt in het noordelijkste puntje van Schuytgraaf, op de grens van de levendige wijk en de weidse uiterwaarden van de Neder-Rijn. Het is een prachtig, waterrijk en groen gebied, waar je het authentieke Betuwse buitenleven als geen ander kunt ervaren. In Wilgenvliet verrijzen de komende jaren verschillende deelbuurtjes met elk hun eigen sfeer. En ook het woningaanbod wordt divers; van een rij- tot aan een vrijstaande woning. Hier kun je straks heerlijk buiten wonen met alle voorzieningen om de hoek.

Ontdek de buurtjes
Wilgenvliet wordt een gezellige en gevarieerde buurt. Een levendig dorp in het groen, waar altijd wel wat te beleven valt. Verschillende projectontwikkelaars gaan er elk hun eigen deelbuurtjes realiseren met een grote diversiteit aan woningen in verschillende prijsklassen.

  Kenmerken De Blauwe Wilgen - fase 3

  Overdracht

  Geen eigenschappen

  Oppervlaktes en inhoud

  Geen eigenschappen

  Overig

  Project websiteDe Blauwe Wilgen - fase 3

  Bouwtypes De Blauwe Wilgen - fase 3

  Maandlasten De Blauwe Wilgen - fase 3

  Ligging project 'De Blauwe Wilgen - fase 3'