Skip to content

Ringbaan-Zuid 305

5025 SZ Tilburg

Verhuurd

€ 4.300,- p.j

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Tilburg Ringbaan-Zuid 305

RINGBAAN ZUID 305 (5025 SZ) TILBURG

Circa 39m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping op toplocatie!

ALGEMEEN
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen, middels de Ringbaan Zuid is er een directe verbinding met het stadscentrum van Tilburg en het snelwegennet rondom Tilburg. De directe omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijvigheid als sportwinkels, zakelijke dienstverlening, wonen e.a. Door de opzet, ligging en courant ingedeelde ruimten is het geheel voor verschillende doeleinden te gebruiken. De voorzijde van het te verhuren object bestaat uit een verhard buitenterrein met parkeren. Het is een toekomstig huurder, haar medewerkers en bezoekers toegestaan gebruik te maken van het gezamenlijke parkeerterrein.

LIGGING
Het betreft een uitstekende locatie die makkelijk bereikbaar is. De verscheidenheid aan bebouwing, de goede aansluiting op het wegennetwerk en de nabijheid van een woonomgeving zorgen voor een goede aantrekkingskracht van het gebouw. Het object is gelegen op een herkenbare locatie aan de Ringbaan Zuid, nabij stadsdeel Stappegoor.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen, middels de Ringbaan Zuid is er een directe verbinding met het stadscentrum van Tilburg en het snelwegennet rondom Tilburg. Goede bereikbaarheid met auto en vrachtverkeer middels de N261 (Tilburg-Waalwijk) en de Ringbanen die direct aansluiten op de A58/A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). Daarnaast is de Ringbaan-Zuid opgenomen in het openbaar vervoer netwerk, met het NS Centraal Station op 1.500 meter afstand.

OPPERVLAKTEN
Circa 39 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping

PARKEREN
Voor het object is ruim voldoende gezamenlijke parkeergelegenheid aanwezig.

VOORZIENINGEN
Het kantoor is voorzien van onder andere de navolgende zaken:
– individuele centrale entree;
– separaat heren -en damestoilet;
– koffiecorner;
– inbraakalarminstallatie;
– brandmeldinstallatie;
– brandhaspelslang;
– eigen parkeren.

HUURPRIJS
€ 4300,- excl. servicekosten en BTW per jaar.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden, per direct beschikbaar.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, doch een korter huurperiode is bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW kantoorruimte en overige bedrijfsruimten met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring verhuurder/eigenaar. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

  • 39 m2

Kenmerken Ringbaan-Zuid 305

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 4.300,- p.j
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte39 m2
Oppervlakte kantoorruimte39 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw

Overig

Kantoorruimte in units vanaf39 m2
Aantal lagen1

Ligging Ringbaan-Zuid 305

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod