Skip to content

Ericssonstraat 2a*

5121 ML Rijen

Verhuurd

€ 90,- per m2 p.j

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Rijen Ericssonstraat 2a*

ERICSSONSTRAAT 2 (5121 ML) RIJEN

Kantoorruimtes vanaf 20 m2 tot en met 1100 m2! Volledige geoutilleerd!

Crown Business Center Gilze-Rijen is gevestigd op een multifunctioneel terrein in het Brabantse Gilze, genaamd AEROPARC en Rijen dat je de ruimte biedt om te ondernemen, te innoveren, mensen te ontmoeten, jezelf te ontwikkelen én biedt je de ruimte voor sport en ontspanning. Door de gunstige locatie is het huren van een bedrijfsruimte nabij Tilburg of een kantoor nabij Breda een ideale mogelijkheid. Door de diverse uitvalswegen bent u binnen korte tijd op locatie.

LIGGING
De te verhuren kantoorlaag maakt deel uit van het kantorenpark ‘AEROPARC’, strategisch gelegen aan de Ericssonstraat Rijen, in de nabijheid van Tilburg, Breda, Oosterhout en Dongen, op steenworp afstand van de Rijkssnelweg A58 (Breda – Rotterdam – Tilburg). Het object is korte afstand gelegen van het NS Station Gilze en Rijen! Rijen is de grootste plaats van de Nederlandse gemeente Gilze en Rijen. Ook bevindt zich hier het gemeentehuis. Rijen is gelegen ten noorden van de A58, tussen Breda en Tilburg. Omliggende plaatsen zijn Dorst, Dongen en Oosterhout. Het ligt bij de Boswachterij Dorst.

De bebouwde kom van Rijen is circa 450 hectare groot en telt ruim 16.490 inwoners (2015). Het hart, met gemeentehuis en winkelcentrum, ligt rondom de Hoofdstraat.

BIJZONDERHEDEN
Onder architectuur gebouwd kantoorobject, zeer fraaie en representatieve uitstraling. Het object wordt gekenmerkt door haar zeer courante maatvoeringen en authentieke elementen. Het object maakt deel uit van het kantorenpark ‘AEROPARC’, en toekomstige huurders kunnen desgewenst gebruik maken van de faciliteiten die het concept op locatie aanbied. Crown Business Center AEROPARC heeft verschillende kantoorhuisvesting mogelijkheden beschikbaar. Met flexibele huurvoorwaarden huurt u binnen het Crown Business Center een compleet kant-en-klare kantoorruimte. Maar ook een Turn-key oplossing is mogelijk voor uw organisatie.

Voordelen voor u als huurder voor het huren bij Crown Business Center Aeroparc:
– flexibele huurvoorwaarden: denk hierbij o.a. aan looptijd en oplever niveau;
– groei van uw bedrijfshuisvesting wanneer uw organisatie daar om vraagt; binnen het Business Center of op het Aeroparc;
– u kunt gebruik maken van alle faciliteiten binnen het Aeroparc.

Naast de beschikbare kantoorruimtes van klein tot groot binnen het Crown Business Center, zijn er ook verschillende huurmogelijkheden binnen de andere objecten op het Aeroparc.

BEREIKBAARHEID
De ligging nabij de A58 en het NS Station Gilze-Rijen maken dat dit object per eigen vervoer en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. NS-station Gilze-Rijen ligt aan de zuidkant van Rijen, er vertrekken treinen richting Breda, Tilburg, Den Bosch en Utrecht. Busverbindingen zijn er met Gilze, Tilburg, Breda, Oosterhout en Dongen. Het busvervoer wordt verzorgd door Arriva Personenvervoer Nederland.
Lijn 130 : Gilze – Rijen – Tilburg
Lijn 131 : Breda – Dorst – Rijen – Gilze – Tilburg
Lijn 297 : Oosterhout – Dorst – Molenschot – Rijen
Lijn 298 : Rijen – Dongen – ‘s Gravenmoer

DOELGROEP
De te verhuren kantoorruimte leent zich uitermate goed voor een zakelijke dienstverlener als accountants, uitzendorganisaties, makelaarskantoren en overige branche gelieerde bedrijven.

OPPERVLAKTE
Vanaf 20 m2

HUURPRIJS
€ 90,- per m² exclusief BTW per jaar.

HUUROVEREENKOMST
ROZ model huurovereenkomst, ‘Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW’, met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

PARKEREN
In de direct omgeving van het object kan men parkeren op eigen terrein, in ruime mate aanwezig.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend.

  • 700 m2

Kenmerken Ericssonstraat 2a*

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 90,- per m2 p.j
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte700 m2
Oppervlakte kantoorruimte700 m2

Parkeergelegenheid

Overdekt parkerenUitermate ruim eigen parkeerfaciliteiten
Onoverdekt parkerenUitermate ruim eigen parkeerfaciliteiten

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1991
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf20 m2
Aantal lagen4

Ligging Ericssonstraat 2a*

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod