Skip to content

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 475,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Nijmegen Oranjesingel 26

Oranjesingel 26 NIJMEGEN

Op werkelijke toplocatie aan de meest prominente invalsweg van Nijmegen gelegen monumentaal kantoorgebouw.

Dit rijksmonument is recent geheel gerenoveerd en verkeert in een zeer representatieve staat waardoor de moderne ondernemer in staat is zijn werknemers en gasten op een fraaie wijze te ontvangen.

Voor het gebouw springen de prachtige architectuur en de schitterende erkers aan de voorzijde in het oog. Direct in de hal ervaart u al het prachtige natuursteen, met de grandeur van begin 1900. De gemeenschappelijke ruimten verkeren geheel in oude luister en het sanitair en de pantry’s zijn up to date.

Dit kantoorgebouw huisvest diverse bedrijven zoals City-Clinics, Law 24, E&S financiële dienstverlening en een adviesbureau. Ieder bedrijf heeft eigen maatgemaakte ruimte ter beschikking.

De thans te huur zijnde ruimte is een volledig gestoffeerde en dus sleutelklare ruimte van € 550,= per maand incl. alle bijkomende kosten en betreft een ruimte van 24 m2 met balkon en authentieke schouw, gelegen aan de achterzijde van de eerste verdieping en heeft vanzelfsprekend medegebruik van de gezamenlijke toilet- en keukenvoorzieningen.

Hier heeft u de ruimte om creativiteit en enthousiasme te combineren. De inspiratie om tot grootse zaken te komen in een energieke omgeving omringd door diverse kleinere en grotere bedrijven, waaronder de internationaal opererende private bankers vormen de dynamische omgeving waarin het pand gelegen is.

Goede mogelijkheden voor fietsenstalling maken het voor medewerkers plezierig en makkelijk om hier naar toe te komen zonder dat het meteen noodzakelijk is om de auto te gebruiken. Bovendien zijn er voor hen en uw gasten ruime parkeermogelijkheden voor de deur.

De allure van het pand straalt uit naar het bedrijf en de activiteiten van de ondernemers die hier gevestigd zijn.

Zoals uit het bovenstaande blijkt zijn er meerdere mogelijkheden voor het gebruik van de kantoorvilla, mocht een nadere inspiratie gewenst zijn, dan is een bezoek aan het pand uw volgende stap.

  • 24 m2
  • 1.234 m2

Kenmerken Oranjesingel 26

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 475,- p.m
AanvaardingIn overleg
Servicekosten€ 75,- p.m

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte24 m2
Perceeloppervlakte1.234 m2
Oppervlakte kantoorruimte24 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1900
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf24 m2
Aantal lagen2

Ligging Oranjesingel 26

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod